- 17 Şubat 2011
- 300
- 90
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım ya ben de kestim ilaçları ki dr iki test yapmadan kesme demesine rağmen.2.testte de değer çıkınca kafam karıştı.Acaba geç mi tutunmuştur o mudur bu mudur derken kafayı yicem.İşin garibi dr a ada ulaşamıyorum.Çok meşgulmuş!!!
keşke sana da umut olabilseydim.şimdi aradılar.negatif sayılır 5 in altı dedi.ikinci deneme olduğu için üçüncüye başlamadan önce kromozom testi istedi.Nasip.....Rabbim inşallah kendiliğinden ol der....Hayırlısı arkadaşım daha zamanımız var...
cnm hakında hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bazen konuları okuyorum dogumuna cok az bır zaman kala bebeklerını kaybeden nıce anne adayı var onlara nazaran bızler cok snslıyız dıye dusunuorum mevlam uzun omurlu saglıkl evlatlar vermesı umuduyla ben artık sıfırdan baslıyacam 6 tane dondurulmus 5 gun embrıyom vardı hepsını cozduklerı ıcın kısacası sıl bastan ama maalesef parasal sıkıntıdan cıkmamız gerek benım bugun belım cok agrıyor resmen kırılacak heralde adet olucagım sureklı wc gıdıp gelıorum oldum mu olmadım mı asıl test gunum yarın dondurulmuslara genelde 15 gun teste cagırıyorlarmıs amabenım dr 12 gun dedı eger adet olmasam bu sureye kadar ptesı tekrar hcg baktıracam hayırlısı olsun bakalım
canım sakın yanlış anlama ama sakın lütfen ben ilk transferimden sonra 11. günde yaptırdım aynı değer çıktı, hemşire bana 2 gün sonra tekrar yaptır dedi, ben zaten araştırdığım kadarıyla negatif olduğunu anladım ama yinede 13. günde birdaha yaptırdım herhangi bir değişiklik yok sonuçta24 ekimde dondurulmuş transferimiz oldu.. 12. gün beta 0,1 çıktı ancak kanama olmadığı için doktorumuz bize ilaçlara devam 14. gün tekrar beta bakalım dedi.. Bize çok ilginç geldi.. sonuçta 12. gün çıkması gerekmiyormuydu...