• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 11. günü kasık ağrısı

yokkk

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
172
105
628
Ankara
Herkese merhaba, bugün transferimin 11. günü kasıklarımda akşamdan başlayan bir ağrım var. Test günüm pazartesi yani yarından sonra. Ben dayanamayıp evde idrar testiyle pozitifi gördüm ve açıkçası çok tedirginim ters giden birşeyler mi var diye. Bu durumda olup bunu yaşayan arkadaşlar var mı aramızda, bu ağrı neyin nesi olabilir?

Yok yok telaşlanmayın bu ağrılar normal bende böyle siz gibi panikleyip öğrenmiştim 8.gün. Adet belirtisi gibi ağrı yapıyor bebek
Herkese merhaba, bugün transferimin 11. günü kasıklarımda akşamdan başlayan bir ağrım var. Test günüm pazartesi yani yarından sonra. Ben dayanamayıp evde idrar testiyle pozitifi gördüm ve açıkçası çok tedirginim ters giden birşeyler mi var diye. Bu durumda olup bunu yaşayan arkadaşlar var mı aramızda, bu ağrı neyin nesi olabilir?

Yok yok telaşlanmayın bu ağrılar normal bende böyle siz gibi panikleyip öğrenmiştim 8.gün. Adet belirtisi gibi ağrı yapıyor bebek
Ay aynı dediğiniz gibi adet sancısına benziyor, içime su serptiniz teşekkür ederim🙏, akşamdan beri içim içimi yiyordu

Ay aynı dediğiniz gibi adet sancısına benziyor, içime su serptiniz teşekkür ederim🙏, akşamdan beri içim içimi yiyordu
Bu sancılar bitmiyor malesef bende bile hala var şiddetide adet döneminiz gibi oluyor benim hafif oluyordu hamileliktede hafif. Rahim genişledikçe kasılmalardan kaynaklı normal olduğunu söyledi doktorumuzda zaten. Tebrikler 🎉

merhaba, bugün transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif. yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yok 😞 benim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?

Back
X