Transferin 2.günü

birmasummormenekse11

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
131
84
18
31
Kızlar selam ,
İlk transferimde bebek büyümediği için kürtaj olmak durumunda kaldım . 10 haziranda ikinci transferim yapıldı . 4Bb ve 3ab kalitede iki embriyo transfer edildi . Bugün 2.gün herhangi bir belirtim yok . Benim gibi transfer olanlar var mi ? Sizde durumlar nasıl

Kızlar selam ,
İlk transferimde bebek büyümediği için kürtaj olmak durumunda kaldım . 10 haziranda ikinci transferim yapıldı . 4Bb ve 3ab kalitede iki embriyo transfer edildi . Bugün 2.gün herhangi bir belirtim yok . Benim gibi transfer olanlar var mi ? Sizde durumlar nasıl
Merhaba kaç gün evde yattınız acaba benim de şuan 2. Günüm çift embriyo transferi nasıl geçirdiniz gününüzü belirtiniz varmı bugün sabah idrardan sonra peçeteye kahverengi lekelenmeler geldi

Merhaba kaç gün evde yattınız acaba benim de şuan 2. Günüm çift embriyo transferi nasıl geçirdiniz gününüzü belirtiniz varmı bugün sabah idrardan sonra peçeteye kahverengi lekelenmeler geldi
Merhaba ben 2 gün rapor aldım evde dinlendim sonra işe devam ettim . Belirtim hep adet olacakmış gibi hissettim karnım ve belim ağrıyordu ara ara. Vücudumdaki kemikler de ağrıyordu bazen ama bunlar benim adet belirtilerim gibiydi . Lekelenme gibiydi yerleşme kanaması olabilir şu ana kadar bende olmadı kanama bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda

Back
X