transferin 4 günü bugün idrar testi pozitif

bende adet olmayınca kendimi hamileyim zannetmıştım transferden sonra gunler geçmedi ,
12,gun dr gitti kesin gözüyle bakıyordum sonucu alınca kocamn 0 , yıkıldım resmen ,
ama çok şükür benım bir kızım var rabbim olmayanlara nasip etsin bizim kısmetimizde varsa olur ınşallah
İnşallah olur kızına da bir kardeş.En yakın akraba kardeştir. Benim de 5 yaşinda bir oğlum var.Kardes istiyoruz bizde inşallah olur

Dün yaptim canım ama bir öncekinden daha silikti son 5 gun kaldı pazartesi tekrar yapacağım maksat vakit geçsin içimde kalana kadar yapmak daha mantıklı geliyor kayın validemde kalıyorum kapalı ceza evi aşağı inmiyorum yataktan çıkarmıyorlar bişey olacak diye sağ olsunlar. Bende gönüllerini yapıyorum ışte. Hafta sonu olduğu için eczaneler kapalı pazartesi eczaneyi arayıp getirttirecim stogum bitti :))) olsada allahtan oolmasada allahtan cenabi hak gonlumuzdekileri nasip etsin insallah :)

Bugün transferinin 6 ci günü beta hcg 3.7 çıktı sabah idrar testi yaptım hala 2 çizgi 2 ci çizgi az belirgin. Dün akşam sol yan da acagip yanma ve gerilme hissettim. Sabah adet olacakmisim gibi sancim vardi oglen geri gecti suan gicbirsey hissetmiyorum 2 gun sonra teskrar kan testi yaptiracagim insallah yukselir

Bugunki test sonucum daha belirgin 7 gun. Birde menopozlukadinlara dondum diyorum onden hazirlik menopozlu gunlerime esime allah yardim etsin. Saniyelik 4 mevsimi 1 dk icinde yasiyorum. Ilk basta buz tutuyorum soguktan dislerim birbirine carpiyor sonra sonbahar ilkbar yaz :) surekli arastirdigin icin belirtileri yazmak istedim. :) ara ara rahmim dusecek gibi agrim oluyor gobek deligimin icinde yanma ani batma gibi birseylerhissediyorum nadirde olsa. Onun disindahoc bir gogus agrim sancim yok arada nadiren gogusum sizlayip cekiliyor gibi oluyor anlik birsey. Yarin 8 gun saglik ocagina gidip tekrarkan testi baktiracim insallah dunden sonra azda olsayukselme olmustur. Asil testim cuma gunu taniiii son 3gunnnn :)

Eklentiler

• 20161220_063431.webp
    20161220_063431.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.198
Bugunki test sonucum daha belirgin 7 gun. Birde menopozlukadinlara dondum diyorum onden hazirlik menopozlu gunlerime esime allah yardim etsin. Saniyelik 4 mevsimi 1 dk icinde yasiyorum. Ilk basta buz tutuyorum soguktan dislerim birbirine carpiyor sonra sonbahar ilkbar yaz :) surekli arastirdigin icin belirtileri yazmak istedim. :) ara ara rahmim dusecek gibi agrim oluyor gobek deligimin icinde yanma ani batma gibi birseylerhissediyorum nadirde olsa. Onun disindahoc bir gogus agrim sancim yok arada nadiren gogusum sizlayip cekiliyor gibi oluyor anlik birsey. Yarin 8 gun saglik ocagina gidip tekrarkan testi baktiracim insallah dunden sonra azda olsayukselme olmustur. Asil testim cuma gunu taniiii son 3gunnnn :)
Ca nim naptin yaptirdin mi test seni takip ediyorum cok merak ettim her seyin hayirlisi olsun :)

Sagol canim yaptirdim 98 cikti iyi gidiyor masallah pazartesi tekrar yapilacak iyi cikarsa 15 gun sonrasina usg icin cagiracaklar
Bugün kaçıncı günün canım? test günün ne zamandı? Tam konuyu okumadım :) Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürsün, değerin kat kat katlansın inş..

Oo canım coooookkkkk sevindim.Maaşallah Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:halay::anneadayı::nazar::KK46::anne:

Merhaba kızlar
Öncelikle hayırlı olsun cnm darısı bize olsun:dua:
Benim 4. Gün embriyosu.bugun transferin 3. Günü en erken ne zaman öğrenirim sizce sonucumu

3. gün embriyosunun 4. günde idrarda pozitif çıkması imkansız kanda bile çıkma daha. Embriyo zaten 5. ve 6. günlerde tutunmaya başlıyor. Yani zaten tutunma yeni başlıyor rahime tutunduktan birkaç gün sonra yavaş yavaş beta hcg salgılıyor 5. gün embriyoları bile ancak 9 ya da 10.günde kanda çıkıyor kana geçmeden zaten idrarda görünmez o ilaçların etkisi henüz çatlatma iğnesi de o etkiyi yapıyor biraz sabırlı olun bekleyin şimdi yarın öbür gün tekrar yaparsınız negatif çıkar çünkü ilaçların etkisi geçer sizde ümitsizliğe kapılırsınız ama sonra belki yine yükselecek boşa stres yapıyorsunuz bu şekilde.

Back
X