Transferin 5. Günü test hk

Sensedimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
585
422
53
Kızlar 5. Günü erken gebelik yaptım negatif çıktı. Bugün 6. Günüm kaset test yaptım gene ne gatüd çıktı böyle bişey olup sonrasında pozitife dönen oldu mu ?

Kızlar 5. Günü erken gebelik yaptım negatif çıktı. Bugün 6. Günüm kaset test yaptım gene ne gatüd çıktı böyle bişey olup sonrasında pozitife dönen oldu mu ?
Cok erken değil mi bence bir kaç gün daha beklemilisin garantilessin ama inşallah gebesindir

Cok erken değil mi bence bir kaç gün daha beklemilisin garantilessin ama inşallah gebesindir
Ayy millet yapmış bir gaza geldim sonra bugünde yaptım gene yok artık böyle gergin bişeye dönüştüm. Hatta kan mı versem diyorum. Bide bu 2. Çocuk olacak nasipse ilkinde bile böyle değildim niye bilmiyorum

Ayy millet yapmış bir gaza geldim sonra bugünde yaptım gene yok artık böyle gergin bişeye dönüştüm. Hatta kan mı versem diyorum. Bide bu 2. Çocuk olacak nasipse ilkinde bile böyle değildim niye bilmiyorum
Kıyamam sana gergin olma bekle biraz daha öyle yap çok yeni daha

İnşallah Rabbim seni de güzel haberlerle müjdelesin canım. Bende 1 tane var ama yokmuş gibi bi tuhafım görsen
Oda evlat onun yeride ayrı 10 tane olsa 10 da evlat olduğu için eminim aynı heyecan olacaktır çok güzel bir duygu rabbim sevinçlerini boşa çıkarmasın rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…