Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok erken değil mi bence bir kaç gün daha beklemilisin garantilessin ama inşallah gebesindirKızlar 5. Günü erken gebelik yaptım negatif çıktı. Bugün 6. Günüm kaset test yaptım gene ne gatüd çıktı böyle bişey olup sonrasında pozitife dönen oldu mu ?
Ayy millet yapmış bir gaza geldim sonra bugünde yaptım gene yok artık böyle gergin bişeye dönüştüm. Hatta kan mı versem diyorum. Bide bu 2. Çocuk olacak nasipse ilkinde bile böyle değildim niye bilmiyorumCok erken değil mi bence bir kaç gün daha beklemilisin garantilessin ama inşallah gebesindir![]()
Ayy bu yorumuna güldüm kendi kendimeDaha hcg kana karışmamıştır idrara nasıl karışsın biraz daha bekle bence![]()
Kıyamam sana gergin olma bekle biraz daha öyle yap çok yeni dahaAyy millet yapmış bir gaza geldim sonra bugünde yaptım gene yok artık böyle gergin bişeye dönüştüm. Hatta kan mı versem diyorum. Bide bu 2. Çocuk olacak nasipse ilkinde bile böyle değildim niye bilmiyorum
Çok ağladım sanki ilk gibiymiş görsen. Birde kasıklarımda yanma var sizde oldu mu hiçKıyamam sana gergin olma bekle biraz daha öyle yap çok yeni daha![]()
Sakin ol arkadaşımAyy bu yorumuna güldüm kendi kendimebaktım çoğu kişi yapmış çıkmış bende deniyim dedim.
Ben 2 kimyasal geçirdim henüz bebişim yok ama bu belirtiler var gebelikte bende de olmuştuÇok ağladım sanki ilk gibiymiş görsen. Birde kasıklarımda yanma var sizde oldu mu hiç
İnşallah Rabbim seni de güzel haberlerle müjdelesin canım. Bende 1 tane var ama yokmuş gibi bi tuhafım görsenBen 2 kimyasal geçirdim henüz bebişim yok ama bu belirtiler var gebelikte bende de olmuştu
Oda evlat onun yeride ayrı 10 tane olsa 10 da evlat olduğu için eminim aynı heyecan olacaktır çok güzel bir duygu rabbim sevinçlerini boşa çıkarmasın rabbim gönlüne göre versinİnşallah Rabbim seni de güzel haberlerle müjdelesin canım. Bende 1 tane var ama yokmuş gibi bi tuhafım görsen
Hepimizin sevinçlerini boşa çıkarmasın her kıymet bilen kadının kucağı dolsun Allahın izniyleOda evlat onun yeride ayrı 10 tane olsa 10 da evlat olduğu için eminim aynı heyecan olacaktır çok güzel bir duygu rabbim sevinçlerini boşa çıkarmasın rabbim gönlüne göre versin![]()