- Konu Sahibi yirmibesekim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dediğiniz gibi olur arkadaşım Allah razı olsunAlttaki test daha belirgin koyulaşma var bence hayırlı olsun. Beta yükseldikçe daha da koyu çikar daha çok yeni
İnşallah yükselir hayırlısıyla inşallah Allah razı olsunBence de daha yukselir zaman geçtikçe 18 de pozitif
Hayırlı uğurlu olsun canım hamilesin rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar yardımcı olur musunuz dün 7.günümdü test yaptım silik çıktı kan verdim 18.8 çıktı bugün de yaptım ama aynı siliklikte gibi duruyor ya kimyasal olma ihtimali var mı 2.denemem 5.gün embriyosu bugünde test yaptım fotoğraf koyuyırum
Amin Allah razı olsun seninde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsunHayırlı uğurlu olsun canım hamilesin rabbim sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Çok aminAmin Allah razı olsun seninde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun![]()
İnşallah yarın bir daha kan testi vereceğim hayırlı sonuçlar nasip olsun8.gün testiniz daha koyu bence, inşallah sağlıkla devam eder![]()
Yükselir içini ferah tut .Kızlar 11.gün kan değerim 80.98 çıktı 48 saatte 2 katı artıyormuş ya ben 45.saatte falan verdim yükselir mi sizce yardımcı olur musunuz pazartesi tekrar vereceğim
İnşallah arkadaşım çok teşekkür ederimYükselir içini ferah tut .
Benim de 11. Gün degerim 83 tü yükselir hiç korkmaKızlar 11.gün kan değerim 80.98 çıktı 48 saatte 2 katı artıyormuş ya ben 45.saatte falan verdim yükselir mi sizce yardımcı olur musunuz pazartesi tekrar vereceğim
Ay gerçekten mi çok sevindim ya hamileliğime bile sevinemedim yükselcekmi stresinden inşallah yükselir sağlıklı bir şekildeBenim de 11. Gün degerim 83 tü yükselir hiç korkma![]()
iki katını geçtiAy gerçekten mi çok sevindim ya hamileliğime bile sevinemedim yükselcekmi stresinden inşallah yükselir sağlıklı bir şekildesizin kaç olmuştu sonraki değeriniz peki
Doğru söylüyorsunuz inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğimiziki katını geçtiki o kadar çok 10 la 15 le öğrenip sağlıkla ilerleyen varki hiç korkma Allaha emanetler
![]()