Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hafif bir çizgi gördüm siz fark edebildinizmi3.gün için erken yapmışsınız bir kaç gün daha bekleyin
Yapmadım başka test denedim silik çizgi göründü kan için erken değilmikan testi yaptiniz mi hic?
Ben silik bir gölge görüyorum. İnşallah giderek artar emekleriniz karşılığını bulur3. Gün embriyosu 7. Günün testimi yorumlar mısınız?
Eki Görüntüle 3611305
Silik çizgi erken bir işaret olabilir, kan testi için biraz erken olabilir ama bende bugün 7. günümde kan testi yaptım ve sonucum pozitif çıktı. Umarım senin sonuçların da iyi çıkar.Yapmadım başka test denedim silik çizgi göründü kan için erken değilmi
Yaa çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin rabbim 3. Gün embriyosu muydu sizindeSilik çizgi erken bir işaret olabilir, kan testi için biraz erken olabilir ama bende bugün 7. günümde kan testi yaptım ve sonucum pozitif çıktı. Umarım senin sonuçların da iyi çıkar.![]()
Amin inşallah allah razı olsunBen silik bir gölge görüyorum. İnşallah giderek artar emekleriniz karşılığını bulur![]()
Benim çift embriyo transferim oldu, 5. gün embriyolar.Yaa çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin rabbim 3. Gün embriyosu muydu sizinde
O yüzden siz erken pozitif almışsınız benimde çift ama 3. Gün bende 10. Günde yaptırsam belli olur inşallahBenim çift embriyo transferim oldu, 5. gün embriyolar.
silik cikiyorsa zaten vardir, iciniz rahat olsun.O yüzden siz erken pozitif almışsınız benimde çift ama 3. Gün bende 10. Günde yaptırsam belli olur inşallah
İnşallah teşekkür ederimsilik cikiyorsa zaten vardir, iciniz