- 11 Ekim 2022
- 318
- 200
- 33
- 35
- Konu Sahibi Ugurlukiss
Arkadaslar bugün 10. Günüm betam 424 cikti çok şükür 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzum gonapeptyl vurmuşmuydun transferden sonraArkadaslar bugün 10. Günüm betam 424 cikti çok şükür![]()
Yok transferden bi hafta önce vuruldum ben onu, dondurulmuş embriyoydu ama transferim dogal yapildiMaşallah kuzum gonapeptyl vurmuşmuydun transferden sonra
İkinci fotoda ben de gördüm.İnşallah hayırlısıyla geliyordurMerhaba Hanımlar Benim de 3 gün embriyosu transfer edildi bugün transferimin 7 günü kaset testte silik kırmızı gördüm ancak Emin de olamıyorum Tabii ki umarım hamileyizdir![]()
İnşallah yaİkinci fotoda ben de gördüm.İnşallah hayırlısıyla geliyordurAmin.
Ben de 2. Fotoda gördümMerhaba Hanımlar Benim de 3 gün embriyosu transfer edildi bugün transferimin 7 günü kaset testte silik kırmızı gördüm ancak Emin de olamıyorum Tabii ki umarım hamileyizdir![]()
Merhaba, tekrar test yaptınız mı acabaMerhaba Hanımlar Benim de 3 gün embriyosu transfer edildi bugün transferimin 7 günü kaset testte silik kırmızı gördüm ancak Emin de olamıyorum Tabii ki umarım hamileyizdir![]()
Evet bthc 230Merhaba, tekrar test yaptınız mı acaba
Amin canım Çok sağ ol isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın RabbimGözünüz aydın darısı bizlere inşallah![]()