• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 7.gunu.ve jelle birlikte pembemsi akıntı oldu.

nurten34

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
304
3
316
43
İstanbul
arkadaşlar acil yardım...2 gundür jelle birlikte pembemsi akıntı geldi.çok değil ama cok panikledim.dru aradım jel yapabilrirmiş.olabiliyormu acaba bir de ara ara adet olacakmış gibi ağrım oluyor.ve bende adet olmadan once yuzum haif kabarır ve kucuk kucuk sivilceler olur..normalmi adet m olacağım???normalde zamanım bugun 30.gunum.28 gunde bir adetlerim.cok nadir 31.ve32.gun oluyor.offff offfff

evet jelle birlikte pembe hatta kahverengi akıntı gelmesi normal canım.sivilceler ise dahada normal.inşallah hamilesindir ve sonraki aylarında bu sivilcelenmelerin hatta adet ağrısına benzer ağrıların olduğunu görürsün.ilk birkaç ay vücut adet zamanında olacakmışsın gibi tepkiler verebiliyor.hiç üzülüp kafana takma.sen rahat olki bebişinde rahat olsun.

amin inşallah Allahım herkesin gonlune gore versin.inan bu yazdıklarını okuyunca gozlerim doldu.sabahtan beri çok panikledim.adetmi olucam diye.pazartesi test gunum.ama cok sabırsızlanıyorum en zoru beklemekmiş.eşim test gununu bildiği halde ne zaman belli olacak diyip beni iyice heyecanlandırıyo.bu sivilceler her ay adet doneminde çıktığı için şimdi de çıkınca acaba mı diye diyosun?

canim sabret test gününe insallah hayirli haberler verirsin 8 kez tüpbebek yaptirdim hepsindede 4 gün adet gördüm bekle heycanlanma lütfen rahat olmaya calis

Back
X