Transferin 7.günü

Kardelen060492

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
1.656
1.421
133
Kızlar merhabalar suan tatilde olduğum için kan veremiyorum idrar testiyle takip ediyorum pazartesi akşam vereceğim kanı. Sizce artış oluyor mu? Bu günlerde test yapanlar yorumlayabilir mi?

Eklentiler

• 4BA963A4-68D1-41C2-9E30-24F8CA28C9DF.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar merhabalar suan tatilde olduğum için kan veremiyorum idrar testiyle takip ediyorum pazartesi akşam vereceğim kanı. Sizce artış oluyor mu? Bu günlerde test yapanlar yorumlayabilir mi?
Annesı bebısın burdayım dıyor ınsallah sonucunda mükemmel olur cızgın koyulaşıyor hıc moral bozma

Bariz belli çizgi her geçen gün koyulaşmış gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin

İnş canım çok teşekkür ederim Şaşkınım kan sonucum çıkmadan inanamycm sanırım
Bende senın gıbı erkenden test yaptım ama maalesef benım 8.gunde kanamam başladı 9.gun kan verdım 0.1 doktorda bugün ısrarla kan ıstıyor tekrar ılacı bırakma dedı ama maalesef tutmadı umarım hersey gönlünce olur korkma kan degerın güzel gelecek

Teste pozitif görmüş müydünüz benim gibi???

Teste pozitif görmüş müydünüz benim gibi???
Hayır gormedım ben kaset test yapmıştım 8.gun kahverengı lekelenme gördüm sonda bı baktım kanamaya döndü doktor da ısrarla bugün kan ver dıyor 0.1 olan değer mümkünatı yok degısmez sen bunlara takılma sen testte görmüşsün zaten kan da cıkacak benımkının vaktı degılmıs dıyorum

Ay canım benim ya hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin En yakın zamanda inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…