Transferin 7.günü

Elifseyid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
187
87
98
27
Merhaba hanımlar.
Bugün tüp bebek transferimin 7. Günü ve 5.gün embriyosu 2 adet transfer edildi.
Ben dayanamayıp test yaptım ve böyle çıktı. Ayrıca sabah ilk idrarla yapmadım az önce yaptım. Dondurulmuş embriyoydu. Çatlatma iğnesi de kullanmadım. Sizce sevinmeli miyim ?

Eklentiler

• 4E0C16CE-10C9-4C33-BF26-8033515D306E.webp
    4E0C16CE-10C9-4C33-BF26-8033515D306E.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 2.151
  • D0D50D16-C930-4296-A766-2E124F5BC56F.webp
    D0D50D16-C930-4296-A766-2E124F5BC56F.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 1.514
Merhaba hanımlar.
Ben dayanamayıp test yaptım ve böyle çıktı. Ayrıca sabah ilk idrarla yapmadım az önce yaptım. Dondurulmuş embriyoydu. Çatlatma iğnesi de kullanmadım. Sizce sevinmeli miyim ?
Hayırlı uğurlu olsun evet hamilesiniz İnşallah da yüksek bir değerdir ben sekizinci gün 36 ile öğrendim

Sizinde benimki gibi miydi ? Çünkü benim bu ikinci tüp bebek serüveni. İlki de pozitifti ama hiç 7. Günde görmedim onda 11. Gün pozitifi almıştım yaptığım halde çıkmamıştı 7. Günde.
Ve onda değerim 200 filandı. Bir hafta sonra değerlerim düşmeye başladı düşük oldu daha kese ve kalp atışı görmeden. Ondan dolayı korkuyorum açıkçası gerçi doktor değiştim şu an içim rahat biraz

Sizinde benimki gibi miydi ? Çünkü benim bu ikinci tüp bebek serüveni. İlki de pozitifti ama hiç 7. Günde görmedim onda 11. Gün pozitifi almıştım yaptığım halde çıkmamıştı 7. Günde.
Ve onda değerim 200 filandı. Bir hafta sonra değerlerim düşmeye başladı düşük oldu daha kese ve kalp atışı görmeden. Ondan dolayı korkuyorum açıkçası gerçi doktor değiştim şu an içim rahat biraz
Hiç korkmayın belki ikiside tutmuştur benimde iki tane beşinci gün dondurulmuş embriyo yaklaşık beş kez kan verdim yirmi gün sonrada keseyi gördüm tek kese gördük çok şükür

Merhaba hanımlar.
Hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Acaba 2tane embriyo transferi için şartlar neler yada yaş sınırı var mıdır?

Âmin Allah razı olsun
Yaş faktörü var fakat eğer çok fazla tüp bebek yapılmışsa o zaman da iki tane transfer yapılıyor diye biliyorum ama biz de öyle bir şey talep edilmedi ben iki tane istediğimi söyledim ve doktor bey öyle yaptı

Back
X