Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal olma ihtimali var mıHamilesin işte
Hayırlı olsun![]()
Teşekkürler inş sağlıklı ilerlerNe güzellllll hayırlı olsun![]()
TeşekkürlerHayırlı olsun![]()
Böyle olup kimyasal yaşanır mı acaba
İnşallahHayırlı olsun inşallah. Böyle olup da kimyasal olanlar da vardır devam eden de. Herkesin süreci kendine özel. Beklemekten başka yapacak bir şeyiniz yok maalesef. İnşallah güzel sağlıklı devam eder![]()
İnşallah
bana birisi kullandığın ilaçlar arttırmış olabilir dedi moralim bozuldu bu ilaçlar arttırır mıMerhaba hayırlı olsun ben de yedinci günümde 49.50 ile öğrenmiştim. Geçen hafta keseyi gördüm bu hafta inşallah kalp atışını duyacağım. Önemli olan olan iki güne bir 2 kat artması. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız![]()
9. Günde tekrar kan verdin miMerhaba hayırlı olsun ben de yedinci günümde 49.50 ile öğrenmiştim. Geçen hafta keseyi gördüm bu hafta inşallah kalp atışını duyacağım. Önemli olan olan iki güne bir 2 kat artması. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız![]()
Hayırlı olsun ben 7. günde 7 ile öğrenmiştim gebeliğimi değerinizin iki günde bir iki katı artması gerekiyor takibini yapınKızlar bugün transferin 7. Günü kan verdim sonuç 51.29 nasıl sizce ??
Değerinizle kimyasal olup olmadığı anlaşılmaz iki katı artması lazım iki günde bir.Kimyasal olur diye korkutmayın kendiniziBöyle olup kimyasal yaşanır mı acaba
Yarın tekrar verecm umarım artmış olurHayırlı olsun ben 7. günde 7 ile öğrenmiştim gebeliğimi değerinizin iki günde bir iki katı artması gerekiyor takibini yapın![]()
İnşallahYarın tekrar verecm umarım artmış olur
Bence varKızlar hepinizi tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah31 temmuzda bende transfer oldum bugün 6. Günüm sizce var mı
Eki Görüntüle 3461946
merhaba benim de bugün 7. günüm test gününü bekliyrum. herhangi bir belirti yaşamış mıydınız ?Kızlar bugün transferin 7. Günü kan verdim sonuç 51.29 nasıl sizce ??