Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doktora attım sonucu erken yapmışsın ilaçlarına devam et dedi ve nasıl bir takipleri varsa recetimi istediler düşünün i kadar takipteler o kadar ilgileniyorlar ki ilaçlarımı bile bilmiyorlar ay delircemMerhaba , ben 8 nişanda 5.gun taze 2 embriyo transferi oldum. Dün 8. Gunundu kan testi verdim negatif çıktı. Asıl test verme günüm 18 Nisan Cuma günü o gün test verip tekrardan doktora atacağım bilmiyorum inşallah negatiften pozitife döner ya
Ben aynı durumda 9. gün kan verdim negatif çıktı doktor negatif dedi, birkaç gün sonra tekrar ver demedi.Merhaba , ben 8 nişanda 5.gun taze 2 embriyo transferi oldum. Dün 8. Gunundu kan testi verdim negatif çıktı. Asıl test verme günüm 18 Nisan Cuma günü o gün test verip tekrardan doktora atacağım bilmiyorum inşallah negatiften pozitife döner ya
Bende hemşireme yazdım dün akşam test yaptığımı degerin 0.3 olduğunu gördü yarın yine gününde test yaparsın dedi ama değerin düşük dedi ilaçlarına da devam et yarın bakarız dediBen aynı durumda 9. gün kan verdim negatif çıktı doktor negatif dedi, birkaç gün sonra tekrar ver demedi.
9. gün ilaçları almadım, 2 gün sonra regl başladı
Sizi üzmek istemem ama sağlıklı gebelikte 2 katı artış bekleniyorBende hemşireme yazdım dün akşam test yaptığımı degerin 0.3 olduğunu gördü yarın yine gününde test yaparsın dedi ama değerin düşük dedi ilaçlarına da devam et yarın bakarız dedi
Ben 9. Gün kan testi verdim 0.70 çıktı. Doktora sordum İlaçları bıraktım.2 gün sonra regl oldum. 2 katı artış bekleniyor. 12. Günde bile 2 katı artış olmuyor. Yani sizin de 4 günde artar mı bilmiyorum.
Evet ben de üzmek istemiyorum ama daha çok umut daha çok hayal kırıklığı demek. Kuvvetle muhtemel yarın da negatif çıkacakSizi üzmek istemem ama sağlıklı gebelikte 2 katı artış bekleniyor![]()
Doktor aradı tekrar şimdi erken dedi bekle haftasonuDaha çok erken 4 gün sonra tekrar yapın testi
Bilmiyorum ki bana devam et ilaçlara dediBen aynı durumda 9. gün kan verdim negatif çıktı doktor negatif dedi, birkaç gün sonra tekrar ver demedi.
9. gün ilaçları almadım, 2 gün sonra regl başladı
Hiç bilmiyorum ya bir umut işteBen 9. Gün kan testi verdim 0.70 çıktı. Doktora sordum İlaçları bıraktım.2 gün sonra regl oldum. 2 katı artış bekleniyor. 12. Günde bile 2 katı artış olmuyor. Yani sizin de 4 günde artar mı bilmiyorum.
Allah'ım bir mucize versin bizeYok canım üzülmek değil de yapacak bisey yok napalim yine de bir değişiklik olur diye düşünüyorsun ister istemez
Ya insallah yaaaAllah'ım bir mucize versin bize
Çok ihtiyacımız var haftasonuna kadar beklicem artık ama alt katında hafif ağrılarım da var acaba diyorum kendime bilemiyorum daYa insallah yaaa
Ya bende de idrar sıkışmanız olurda orada batmalar olur ya bende öyle şeyler varÇok ihtiyacımız var haftasonuna kadar beklicem artık ama alt katında hafif ağrılarım da var acaba diyorum kendime bilemiyorum da