Transferin 8. Günü

sadecenarin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
23
17
3
27
Kızlar merhabaaaa yardımcı olurmusunuz?? 1 temmuzda transfer oldum 5AA dün ilk idrarla test yaptım negatif bugün dayanamıyorum gidip kan testi versem erken mi olur test günüm cuma günü normalde bir fikir verin lütfen

Kızlar merhabaaaa yardımcı olurmusunuz?? 1 temmuzda transfer oldum 5AA dün ilk idrarla test yaptım negatif bugün dayanamıyorum gidip kan testi versem erken mi olur test günüm cuma günü normalde bir fikir verin lütfen
Eğer yakınsa ver kan ama test yapmayın hiç birine güvenmiyorum kan da mutlaka çıkar 13 günlük oluyor

Çok şükür pozitif🌸🌸 bugün keseyi gördük
Senin adına cok sevindim canım galiba 8.gunde idrarda negatifi gormussun. Bende dun 8.gun kanda negatifti kani ne zaman kacinci gununde verdi. Belki banada umut isigi olursun bugun 9.gunum. 8 temmuz tranferim 5.gun dondurulmus embriyo.

Senin adına cok sevindim canım galiba 8.gunde idrarda negatifi gormussun. Bende dun 8.gun kanda negatifti kani ne zaman kacinci gununde verdi. Belki banada umut isigi olursun bugun 9.gunum. 8 temmuz tranferim 5.gun dondurulmus embriyo.
İnşallah sizede olsun ben 6. Ve 8. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiçbir belirtim de olmadı dayanamadım gittim kan testi verdim 8. Gün pozitifi gördüm çok şükür🌸 İnşallah sizde pozitif alırsınız idrar testine güvenip moralinizi bozmayın sakın çok yanıltıcı

İnşallah sizede olsun ben 6. Ve 8. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiçbir belirtim de olmadı dayanamadım gittim kan testi verdim 8. Gün pozitifi gördüm çok şükür🌸 İnşallah sizde pozitif alırsınız idrar testine güvenip moralinizi bozmayın sakın çok yanıltıcı
Kaç haftalık oluyor ? Sanırım kalp atışı için bir daha gideceksiniz doğru mu ?

Ben kanda baktim negatifti 8.gun bugun 9.gun bakmadim cumartesi tekrardan kan verecegim muhtemel negatif zaten. Hayirli olsun saglikli gebelginiz olsun insallah.

Merhaba idrar testi olarak hangi markayı yapmıştınız bu arada hayırlı olsun bebeğinize sağlıkla kavuşun 🤲🥰

Merhaba idrar testi olarak hangi markayı yapmıştınız bu arada hayırlı olsun bebeğinize sağlıkla kavuşun 🤲🥰
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp boş kalmasın kucaklarımız🌸 ya inanın hatırlamıyorum markasını ama kötü bir marka değildi eczaneye gidip en iyi testi istemiştim

Canım senin 8. Gün betan kaç çıkmıştı hayırlı olsun 🤲🏻 benim bu 8. Gün testlerim. 2 gün sonra kan vericem

Eklentiler

• 3B1C3DAE-C81E-4D15-A981-054D10C31EC0.webp
    3B1C3DAE-C81E-4D15-A981-054D10C31EC0.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 91
Ya bana umut oldunuz benimde aynı 6 ve 8 de idrar negatif ama yarın kan vereceğim nasip kısmet inşallah sizin gibi olur kaç ile öğrendiniz acaba?

Back
X