Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferin 9. Günü beta hcg 46 çıktı betası düşük çıkıp sonradan hamileliği devam eden oldu mu
Benim adetime 6 gün kala 21 çıktı, 4 gün kala 75 çıktı. 3 gün kaldı şimdi ne olmuştur bilmiyorum ama erken öğrenenlerde hep düşük oluyor zaten. Sağlıkla yükselir inşallah
Bu gün çok ünlü bir doktorun konuşmasını dinledim Betanin yavaş artması sorun değil dedi biz yavaş artan beta ile ikiz dogurani bile gördük dedi. İki güne bir iki katı artması gerekir demek hurafe dedi
Bu gün çok ünlü bir doktorun konuşmasını dinledim Betanin yavaş artması sorun değil dedi biz yavaş artan beta ile ikiz dogurani bile gördük dedi. İki güne bir iki katı artması gerekir demek hurafe dedi
Ya aslında bu da sağlıklı ilerlemesi yönünde minimum maksimum değerler doktorlar bunu hep göz önünde bulundurur 2 katı artmasa bile biraz artması onlar için gene onemlidir takipli olmakta fayda var tabiki
Transfer gününü saymıyorsunuz değil mi bir de kaçıncı gün embriyosu olduğu da önemli. Benim 5.gün embriyosu transfer günü hariç(o gün sıfır sayılır) 5.günde 6.14 8.günde 61 10.günde 150 12.günde 450 çıkmıştı.