Transferin 9. Günü beta hcg değeri?

lavinya94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
157
124
53
30
Merhaba kızlar umarım gören bilen olursa soruma cevap verir. Bugun embriyo transferimin 9. Günü beta hcg değerm 70 Bu değer 9. Gün için az mı? Elbette bir gün sonra yine kan vereceğim ama başlangıç için düşük gibi geldi böyle olupta yükselen varsa paylaşırsa bana çok moral olur🙏🏻

Benim 10. gün 107 idi. Bu durumda sizinki de düşük değil. Önemli olan artışın seyri

Merhaba kızlar umarım gören bilen olursa soruma cevap verir. Bugun embriyo transferimin 9. Günü beta hcg değerm 70 Bu değer 9. Gün için az mı? Elbette bir gün sonra yine kan vereceğim ama başlangıç için düşük gibi geldi böyle olupta yükselen varsa paylaşırsa bana çok moral olur🙏🏻
Az değil cnm hayırlı olsun 9.gün değeri 40 olup sağlıkla doğum yapanlar oldu. Yeter ki 2 gün sonra sağlıklı artış olsun en az %60

Transferin 9. günü beta değerim 84.5du. Önemli olan düzenli artış göstermesi değeriniz düşük değil.

Hayır değil tabiki sağlıkla ilerlesin 🙏
Amin inşallah 🤲🏻🤲🏻 Ağlayarak okuyorum bu saate bu kadar cevap gelceğini hiç tahmin etmemiştim sağolun iyi ki varsınız burdaki bütün kadınların kucağı boş kalmasın tez vakitte dolsun inşallah. Ben 3 senedir bekliyorum ve şuan ağlayamıyorum tüp bebek böyle bir şey hiç bir zaman oh çekemiyorsun işte bir kan sonucu daha görürsem belki rahatlarım

Hayırlı olsun 🙂 benim 9. Gün 98, 11. Gün 353 tü. İlk bakarken sıktır farklı bir hastanın sonucunu söylemişti yanlışlıkla 100 küstürdü, sonra pardon pardon sizinki 98 demişti. Ben de niye o hastanınki 110 benimki 98 diye üzülmüştüm 🙂 2. Testten sonra Doktor değerler iyi dedi ve üçüncüye gerek duymadı. 98 iyiyse 70 de normal sanırım (bi de benim 6. Gün embriyosu idi sizin 5 mi?) embriyo yaşı da önemli. Hiç moral bozmayın sağlıkla ilerlesin 🥰

Amin inşallah 🤲🏻🤲🏻 Ağlayarak okuyorum bu saate bu kadar cevap gelceğini hiç tahmin etmemiştim sağolun iyi ki varsınız burdaki bütün kadınların kucağı boş kalmasın tez vakitte dolsun inşallah. Ben 3 senedir bekliyorum ve şuan ağlayamıyorum tüp bebek böyle bir şey hiç bir zaman oh çekemiyorsun işte bir kan sonucu daha görürsem belki rahatlarım
İkinci testiniz nasıl çıktı

Back
X