Transferin 9. Günü idrar testi negatif. Yardım lütfen

MMorsalkimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
1.691
2.505
63
Selam arkadaşlar 6. günü embriyo transferi oldum. Bugün 9. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı. Boşuna iğne yaptırmak istemiyorum artık. 3. denememdi bu. Bu da olmadı 😭😢 çok yoruldum artık

Selam arkadaşlar 6. günü embriyo transferi oldum. Bugün 9. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı. Boşuna iğne yaptırmak istemiyorum artık. 3. denememdi bu. Bu da olmadı 😭😢 çok yoruldum artık
Kanda baktirdinizmi

Hayır pazartesi günü kan günüm. Ama gerek yok diyorum 6. gün çıksa çıkardı testte herhalde 😔
kendi kendinize iğne ilaç kesmeyin bence doktor musunuz. Benim 7. Gün erken gebelikte bile negatif cıkmıstı kanda ancak cıktı pozitif, suan bile yapsam belki cıkmayacak testlere asla güvenmeyin. Kan sonucunuza göre hareket edin insallah güzel sonuclar alırsınız. Burada 10. Gün betası 9 cıkıp doğum yapan hanımlar okudum umudunuzu kaybetmeyin

Hayır pazartesi günü kan günüm. Ama gerek yok diyorum 6. gün çıksa çıkardı testte herhalde 😔
Bugun burda baska bi arkadasada anlattim ben transferimin 10. Günü erken test ilecok cok aşırı silik bi cizgiyle ogrendim 9. Gun yapsaydim o testi silik cizgiyi bile goremicekdim belkide aynen boyle yazmisdim onceki yazilarimda var... doktorlar 12. Gun test isterken bisey biliyolarda istiyolar siz kafaniza gore kesmeyin. yarin gidip kan verin. ( kaset test ise yaptiginiz ona asla guvenmeyin..)

Back
X