Transferin beşinci günü gebelik testi

Papatya6565

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
594
253
33
29
Merhaba arkadaşlar bugün transfer günü hariç 5 günü deyim dünden beri test yapıyorum beş dakikada pozitif çıkıyor hepside aynı marka bu markanın doğruluk payı nedir kullananiniz var mı acaba
17181612138375155987492337549189.webp

Testi bilmiyorum ama evdeki gebelik testi için biraz erken.
5ci günlük embriyo transfer edildiyse çıkma ihtimali var ama 3cü gün için güvenli değil.
Bende şöyle bir hcg listesi var:
Embriyo 5 gün+ 6ci gün bekleme= 11 gün.
Listeye göre idrarda cikmaz (ama bazi kadinlarda hcg aşiri yükseliyor)

Transfer öncesi hcg içeren iğne oldunuzmu?

Eklentiler

• 1000087864.webp
    1000087864.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 92
Emin olmak için en az bi 4 gün daha bekleyin. Idrar kandan 2 gün sonra yükseliyor. Yani kanda cikan positif idrara yaklaşik 2 gün sonra yansıyor (erken gebelik)

Testi bilmiyorum ama evdeki gebelik testi için biraz erken.
5ci günlük embriyo transfer edildiyse çıkma ihtimali var ama 3cü gün için güvenli değil.
Bende şöyle bir hcg listesi var:
Embriyo 5 gün+ 6ci gün bekleme= 11 gün.
Listeye göre idrarda cikmaz (ama bazi kadinlarda hcg aşiri yükseliyor)

Transfer öncesi hcg içeren iğne oldunuzmu?
Benim beşinci günü iki tane embriyo transferi olmuştu yok dondurulmuş embriyo transferi olduğu için HCG iğneleri olmadım ben

Emin olmak için en az bi 4 gün daha bekleyin. Idrar kandan 2 gün sonra yükseliyor. Yani kanda cikan positif idrara yaklaşik 2 gün sonra yansıyor (erken gebelik)
IMG_20240612_070622.webp

Yaptığım testler canım çıplak gözle daha belirgin sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var evet daha erken ama süreç o kadar farklı ki insan bekleyemiyir

Eki Görüntüle 3440092
Yaptığım testler canım çıplak gözle daha belirgin sizlerinde fikirlerine ihtiyacım var evet daha erken ama süreç o kadar farklı ki insan bekleyemiyir

Bende gördüm.
Çizgi var.
Galiba ikiside tutmuş.
:nazar: siz emin olmak için kan verin ama çizgileri gördüm. Maşallah. Bol bol su ve dua. Stres yapmayin

Merhabalar bende 10 hazıranda 3 gun embrıyosu 7 ve 8 kalıte donmus tup bebek transferı oldum. Çok heyecanlıyım 22 hazırana kan testı verdıler. Umutlanıp sonra uzulmek ıstemıyorum o yuzden beklıyorum bende acaba sizde belirti var mı

Ayrıca transferden 4 gun once yumurta catlatma iğnesi de vermişti dr um o yuzden ıdrar testı de yapamam çünkü o iğne pozıtıf gostertıp yanıltabılıyor

Merhabalar bende 10 hazıranda 3 gun embrıyosu 7 ve 8 kalıte donmus tup bebek transferı oldum. Çok heyecanlıyım 22 hazırana kan testı verdıler. Umutlanıp sonra uzulmek ıstemıyorum o yuzden beklıyorum bende acaba sizde belirti var mı
Sürecin hayırlı olsun canım inşallah hepimiz iyi güzel sonuçları alırız 😇 belirti adet öncesi belirtilerin var o yüzden çok belirtiyor takilmiyorum acikcasi

Bende 8 Haziran’da 5.gün donmuş transfer oldum 1 Haziran da ovitralle vuruldum

21 Haziran test günüm heyecan var bi ses erken gebelik testi yap diyor bi ses de bekle diyor kafam karıştı

Belim ağrıyor adet olacak gibi ara ara karnım ağrıyor
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Back
X