Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden gitmediniz? 10. Veya 12. Günde gidip kan vermeniz lazım. Bunun kimyasal gebeliği var dış gebeliği var Allah korusun. Bakin ben hamileyim ama ölüyorum korkudan. Bugün gidin bence.Evet kızlar ben transferin 18. Günündeyim ama daha gitmedim doktora gidenlerden yorumlarını bekliyorumm...
9. Gün 125 11. Gün 500 cıktı degerim on gün sonra da kese için git dedi doktorum. Sizler ne zaman gördünüz keseyi diye sormustumNeden gitmediniz? 10. Veya 12. Günde gidip kan vermeniz lazım. Bunun kimyasal gebeliği var dış gebeliği var Allah korusun. Bakin ben hamileyim ama ölüyorum korkudan. Bugün gidin bence.
Ben dün 11. günümde yaptım 997 çıktı. Hemşirem yarın tekrardan yap 1000 den yukarı sağlıklı artış olduğu gibi kese için randevu vereceğiz dedi. Ben Ankara dışındayım yine merkezimin anlaşmalı olduğu hastanede takibim olacak. Allah ya hemşirem yaşadığım yerdeki hastaneye bir haftalık gönderilmiş. Yarın kese tarihim belli olacak. Sizin değerler kaç?Kimse yok anlaşılan. Benim doktorum sonucu öğrendikten 10gün sonra bi gir ultrasona dedi. Ama herkes nasıl yaptı ben de merak ediyorum
Değerini yazmışsın ya dikkat etmemişim. Hemşirem 1000 üstü olunca kese tarihi net oluyor dedi. Yarın inşallah sağlıklı artış olmuşsa tarih verecekler haber ederim size.Hamile arkadaslar neredeee
Bir daha kan vermene gerek yok on gün sonra git dedi doktorum. Allah yardımcımız olsun hep bir merak hep bir panikBen dün 11. günümde yaptım 997 çıktı. Hemşirem yarın tekrardan yap 1000 den yukarı sağlıklı artış olduğu gibi kese için randevu vereceğiz dedi. Ben Ankara dışındayım yine merkezimin anlaşmalı olduğu hastanede takibim olacak. Allah ya hemşirem yaşadığım yerdeki hastaneye bir haftalık gönderilmiş. Yarın kese tarihim belli olacak. Sizin değerler kaç?Kardiyakarrest90 seninkini hatırlıyorum.
zuzu3838 senin kaçtı?
Bana da aynı dedi de bilgisi olanlarda yazmıyor. Halbuki hepimiz aynı yollardan gectık anlamamız lazım birbirimizi amaKimse yok anlaşılan. Benim doktorum sonucu öğrendikten 10gün sonra bi gir ultrasona dedi. Ama herkes nasıl yaptı ben de merak ediyorum
Aynen doğana kadar onları görene kadar da devam edecekBir daha kan vermene gerek yok on gün sonra git dedi doktorum. Allah yardımcımız olsun hep bir merak hep bir panik![]()
Aynen oyle vallahiAynen doğana kadar onları görene kadar da devam edecek![]()
Benimde yarın 5+0 oluyor. Transferin kacıncı gunu 5+0 dın kuzum?Canim ben 5+0 da keseyi gordum transferim 4 ekimde olmustu 3400 du beta degerim sen bence gitsen gorunur kesen![]()
Kac cıkmıstı 11. Gün acaba?Benim doktor 11. gün değeri görünce 2 hafta sonra ultrasona gel dedi.
Ben mi canım heyecan yaptım bana mı dedinCanim ben 5+0 da keseyi gordum transferim 4 ekimde olmustu 3400 du beta degerim sen bence gitsen gorunur kesen![]()
Hayırlı olsun canım Ben hiç test bile yaptırmadın sandım.9. Gün 125 11. Gün 500 cıktı degerim on gün sonra da kese için git dedi doktorum. Sizler ne zaman gördünüz keseyi diye sormustum
Sanirim 17.gun oluyor canim sat 16 eylulBenimde yarın 5+0 oluyor. Transferin kacıncı gunu 5+0 dın kuzum?