• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferinin 12.günü kan testinde birşey çıkmayıp sonrasında çıkan var mılütfenyardım

historian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
1.404
0
116
Diğer
kızlar bugün transferimin 12.günü ve kan değerimde bişey çıkmadı doktor 14.gün tekrar test istedi.benim gibi olupta sonucu yükselen ve hamile olan var mı lütfen yardımmmmm

canim ben böyle bisey yasamadim ama insallah bebegin seninledir.hiçmi bisey çikmadi yani.

geçmiş olsun canım seni üzmek istemem ama doktorun oyalıyor gibi geldi bana :oklava: değer çok düşük :çok üzgünüm: hakkına hayırlısı olsun benimde değerim düşüktü 15 gibiydi yükselmeyeceğini biliyordum 2 gün sonra zaten 0 a düştü senağlama

herseyde bir hayir vardir canim.sakin üzme kendini.rabbimden ümit kesilmez.

canım pek sanmam bir yanlışlık olacağını tabi insan acaba diyor hep..rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsinn

Amınnn.canım ya bır umut ıŞtee.varsa bıle pısı pısıne kaybetmek ıstemem bebıŞımı ÇÜnkÜ Çok zor kavuŞmak.

canim doktorunun dedigi gibi 14.gün tekrarla bakalim.dedigin gibi ufakta olsa bi umut oluyor insanda degilmi.negatifte olsa sonucun lütfen üzülme arkadasim.rabbim inan herseyin en iyisini biliyo.inançli olup ona dualarimizda hep hayirlisini sagliklisini istiyoruz öyle degilmi.süphesizki oda dualarimizi kabul edip hakkimizda hayirli olani veriyo inan buna.bende ilk denememde tuttu ama gelismedigi bebegim için kürtaj oldum.asla isyan etmedim.tabiki üzüldüm kahroldum ama önemli olan bizler iyi olalimki sonuna kadar mücadele edebilelim.sabirli,inançli olup tevekkül edersek rabbime mükafatini mutlaka verecektir.allah yardimcimiz olsun..

sağol angel78 cim.iyi dileklerin için.sonuçta beterin de beteri var her zaman şükretmekte fayda var bende buna inanıyorum.önce sevinip sonra üzülseydim daha kötü olurdum hakkımızda hayırlısı.Allah'ım isteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın.
bakalım 14.gün ne çıkacak?sanmıyorum pek bişey çıkacağını ama olsun.

kızlar tıp tarihine geçmeyi düşünüyodum ama laelaelaelaelae .zaten umudum yoktu.değerim yine aynı çıktı inşallah 2.denememde olumlu sonuç alırım.
Allah tüm emeklerinizi boşa çıkarmasın, yardımcınız olsun.

canım uzulme herşey hepimiz için
iyide kötude bizler için
demek ki bebişler gelmeye hazır değildi
allahımıza sıgınıcaz dua edicez hayırlar için
inşallah birdahakinde inatçı sımsıkı tutanacaklar

inşallah canım üzülmüyorum zaten ilk kan testinde sonuç belliydi.bundan sonra 2. deneme için hazırlanmak lazım.
denizcim sen hamile misin?

Back
X