MerhabalarDaha önce 3 kez kendiliğimden gebelik yaşadim 4.de pgt yöntemi ile tüp bebek tedavisini Kayseri Acibademde Mustafa Taş hocada yaptirdim ama başarili olunamadi embiriyolarim sağliksiz gelince fish tahlili yapilinca ortaya çikti.Kromozom testinde problem yoktu sağlikli cikti ama fishde cikti bu surecte cok para harcadik 50 bin liramiz cöp oldu.Maddi anlamda cok yorulduk şimdi yine bu sürece girecegiz ama laboratuari cok iyi olan bir tup bebek merkezine ihtiyacimiz var
Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim Rabbim en kisa zamanda kucağinizi doldurur insallahMerhabalar
öncelikle geçmiş olsun fikir olması açısından yazıyorum 1 düşük 1 dış gebelik ve hsg filmi sonrası tek tüpüm şişlik sebebı ile baglandı ve diğer tüpten yumurta takıbı yaptırdık denedık olmadı tüp bebege gectık 2 kezde tüp bebek yapıldı olmadı sonuc negatif sysytem hopıtal -gökalp öner
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bu zorlu yolda mücadele eden tüm kardeşlerime nasip etsin insallahBilgilendirme icin cok tesekkur ederim Rabbim en kisa zamanda kucağinizi doldurur insallah
Rica ederim amin insallah bende 50 bin lira cöp olunca sende translakosyon var diye adini koydular madem bu sekilde bir tahlil var en basta yapinsana baskasinin emeği çikarcilara basit geliyor maalesef zaten kanadimiz kirik dahada kirip kenara koyuyorlar pozitiflar paylasilip duruyor negatiflerde paylaşsinlar ya reklam yapan doktordan kacacan ben bunu öğrendimiyi dilekleriniz için teşekkür ederim bu zorlu yolda mücadele eden tüm kardeşlerime nasip etsin insallah
kesinlikle size katılıyorum olumlu olumsuz tüm haberleri görmeliyiz.. maddi planlarımıza yön vermek adına her türlü işlem ayrıntılı anlatılmadı her turlu tahlıl öncesinde yapılmalı paralar çöp olup elimiz bosa cıkınca gel su tahlılı yapalım ne cıkacak demek ..süreci başa alıyorum hazır mısın demek... rabbim bu yolda kımseyı kucagı bos bırakmasınRica ederim amin insallah bende 50 bin lira cöp olunca sende translakosyon var diye adini koydular madem bu sekilde bir tahlil var en basta yapinsana baskasinin emeği çikarcilara basit geliyor maalesef zaten kanadimiz kirik dahada kirip kenara koyuyorlar pozitiflar paylasilip duruyor negatiflerde paylaşsinlar ya reklam yapan doktordan kacacan ben bunu öğrendim
Kesinlikle doğal deneyin kardeşinde öyle yapsın 16. Haftada da amniyosentez yaptırıp sağlıklı olup olmadığını öğrenirsiniz. Tüp bebek maddi ve manevi yorarBende translokasyon olduğumu ikinci bebeğimi düşündüğümde öğrendim..ilk bebeğim doğdu normal yolla hamile kaldım gayet sağlıklı bir bebeğim oldu sonra ikinciyi düşünmeye karar verdim iki kez düşük yaşadım test yaptım kromozom bozukluğu çıktı bende ..aynı şekilde erkek kardeşimde de çıktı onlarında ilk bebeği gayet sağlıklı doğdu sonra ikinciyi düşündüklerinde onların da iki kez düşük yaşadılar gebelik 6 haftadan öteye ilerlemiyordu doktor lar tüp bebek önerdiler napacapımı bilmiyorum hani ilkte böyle sıkıntı yoktu sonra üst üste düşük yaşadım acaba doğal yolla hamile kalarak şansamı bırakmayalım yoksa tüp bebekmi yapmalıyım ama tüp bebeğinde garantisi yok %50 çünkü genetik ayıklama olacak orada da sağlıksız çıkabilir kafam çok karışık
Merhaba şuan bende araştırma içindeyim hangi doktora karar kildiniz Kayseri deBilgilendirme icin cok tesekkur ederim Rabbim en kisa zamanda kucağinizi doldurur insallah
Merhaba Kayseri de hangi doktora karar kildiniz bende araştırma içindeyim şuankesinlikle size katılıyorum olumlu olumsuz tüm haberleri görmeliyiz.. maddi planlarımıza yön vermek adına her türlü işlem ayrıntılı anlatılmadı her turlu tahlıl öncesinde yapılmalı paralar çöp olup elimiz bosa cıkınca gel su tahlılı yapalım ne cıkacak demek ..süreci başa alıyorum hazır mısın demek... rabbim bu yolda kımseyı kucagı bos bırakmasın
Istanbul şişli memoril hastanesine karar kildik.Kayseride yaptirdik memnun kalmadik eğer genetik anlamda sikayetiniz varsa istanbulu öneriyoruz dediler ama insallah sonu güzel olurMerhaba Kayseri de hangi doktora karar kildiniz bende araştırma içindeyim şuan
Istanbul şişli memoril hastanesine karar kildik.Kayseride yaptirdik memnun kalmadik eğer genetik anlamda sikayetiniz varsa istanbulu öneriyoruz dediler ama insallah sonu güzel olur
Evet görüştüm G.beyi sevemedim ısınamadım Mustafa bey çok iyi, birde Semih beyle görüştüm şimdi de ikisi arasında kararsızlık yaşıyorumHakkinizda hayirlisi olsun insaah kayseride Gökalp öner ve Mustafa Taş ön planda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?