Teşekkür ederim. Ben memorial dışında sadece seyit temel beyde tedavi olduğum için orayla kıyaslayabiliyorum. Bana göre memorial kişiye özel tedavi uygulamıyor gibi belki takip ettikleri ortak bir tedavi programı vardır bilemiyorum ben her muayenemde farklı kişilere göründüm her muayenemde ilaç dozum değişti. İlk tedavimde yumurtalarımın ilaca geç yanıt verdiğini söylememe rağmen önce düşük dozla başlandı sonra büyüme olmayınca doz giderek arttı. O kadar uzun süre ve yüksek dozda ilaç kullandım ki ilk tedavimin iki katı diyebilirim. Başka bi klinikle görüşmüştüm memorialden sonra tekrar düşündüğümüzde eski tedavi dozlarımı söylediğimde şaşırmışlardı çünkü kiloma göre çok fazlaydı. Son kontrollerim her gün yapıldı ilk tedavimle arasında 3 4 ay vardı görünen yumurta sayısı aynıydı ama toplanan yumurta sayısı 3te bir kadardı çünkü çoğu çatlamıştı ya da çok büyümüştü yumurtaların. Ayrıca ilk tedavimde toplanan 15 yumurtanın 8i 3.güne 1. Kalite gelebilmişken memorialde toplananların hepsi çok kötü kaliteydi. 6. Günde zar zor bir blast oldu onuda sağlıklı olmayacağını bence bile bile ngsye yolladılar. İlk tedavimde 4 yumurta blast oldu ikisi 6. Gündü temel bey sağlıklı olduklarını düşünmeyerek ngs önermedi 5. Gün blast olan iki yumurta gitti, giden 1. Kalite iki yumurtanın sadece 22. Kromozomunda hasar çıkmışken memorialdeki yunurtada 6dan fazla kromozomda hasar çıktı ve bana yumurtaların çok ktü kalitede dendi

bende kendilerine 3 ayda ne değişti yumurta kalitem bu kadar düştü diye sordum yüksek doz ve uzun süre ilaç kullanmamın etkisi olmasın bu diye sordum ve olabilir dediler

Çok uzun oldu yine kusura bakmayın kısacası memorialde birde yarıda kesilen tedaviyle neredeyse 1,5 tedavide 3 tedavilik ilaç kullandım ve bu beni hem bedenen hemde mental olarak inanılmaz yıprattı.
Çok şükür spontane bir gebelikle çok sağlıklı görünen bir bebeğe hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah