• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

translokasyon sorunu yaşayanlar buraya

abildik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
4
0
86
46
Tekirdağ
benim 4 tüp bebek denemem oldu hiç birinde sağlıklı embriyo bulamadık.bu durumda olupta hamile kalan var mı?bende 11 ve 22. kromozomlarda translokasyon var.denenmeye devam edeceğiz bakalım Allah ne zaman nasip edecek.

bende ilk defa duydum sağlıklı embriyo elde edemedik derken bu şey boş gebeliğe sebep oluyomu yada transfer edilirse yani o şekilde olam embriyolar nası bi şey oluyo açarmısın konuyu?

transfer olduğu takdirde ya düşükle sonuçlanıyo yada sakat doğumlara neden oluyo.benim 3 tane normal yoldan hamileliğim oldu 3 de düşükle sonuçlandı.o yüzden artık normal yoldan denemiyoruz.tüp bebek yapıp PGT ıLE SAĞLAM EMBRıYOYU BULMAYA ÇALIŞIYORUZ.

A abildik merhaba
Yıllar önce yazmışsınız. Ne durumdasınız? Bebek sahibi oldunuz mu tüp bebek tedavisi veya normal yol ile?

Merhaba sağlıklı gebelikle bebeğine kavuşan oldu mu? Umarım güzel haberler verirsiniz bize umut olursunuz 😔

benim 4 tüp bebek denemem oldu hiç birinde sağlıklı embriyo bulamadık.bu durumda olupta hamile kalan var mı?bende 11 ve 22. kromozomlarda translokasyon var.denenmeye devam edeceğiz bakalım Allah ne zaman nasip edecek.
Uzun zamandır girmiyosunuz yinede yazmak istedim belki başka bi kullanıcıyla giriyorsunuzdur diye 😞 benimde 11 22 translokasyonum var çocuk sahibi olabildiniz mi?

Back
X