• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Translokasyon yardimm

Bahtsizbedevi12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
55
6
36
34
Merhabalar. Polikistik overliyim bebek sahibi olamadim tup bebek yaptim. 2 tane transferimde dusukle sonuclandi. Genetik testte translokasyonum oldugunu ogrendim. Doktor 2 dusuge ragmen hala genetik test istemedi. Kendim yaptim o yuzden artik onada guvenim yok. Bursada bu konuda onerebilceginiz bir doktor varmi . Ve translokasyonu olanlar saglikli bebek sahibi olabildinizmi.

Merhabalar. Polikistik overliyim bebek sahibi olamadim tup bebek yaptim. 2 tane transferimde dusukle sonuclandi. Genetik testte translokasyonum oldugunu ogrendim. Doktor 2 dusuge ragmen hala genetik test istemedi. Kendim yaptim o yuzden artik onada guvenim yok. Bursada bu konuda onerebilceginiz bir doktor varmi . Ve translokasyonu olanlar saglikli bebek sahibi olabildinizmi.
Hangi kromozomlarınızda translokasyon var ?
Oluşan embriyolarınıza PGT yapılmış mıydı ?

Benimde 2 dusuk oldu genetik 46xx diye normal denildi baskada bisey bakilmadi pko bendede var bendede olabilimiki diye dusundum gorunce

Benm bir kızım var 2.cocuğu istediğimizde 2 düşük yaptım. Tranlokasyon u öyle öğrendim. Pıhtılaşmada var şimdi tekrar denemeye korkuyorum

Back
X