İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Transparan Jartiyerli Takım - 49,00 TL

Güzel hoşta fiyatları çok pahalı gerçekten, -ki incecik tül bi parça kumaşlar olduğu için insan Kıyamıyo o kadar fazla para vermeye , yada ben Kıyamıyorum, özellikle iç çamaşırı konusunda gerçekten çok cimriyim daha uygun fiyatlara satılan siteler onerirmisiniz kızlar.

Merhaba busra061792;

En kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sizlere sunmayı hedefliyoruz. Bu ürünü daha uygun fiyatla bulabilmeniz muhtemel ama daha uygun fiyat 3 veya 4 TL aşağısında olacaktır. Bulduğunuz siteye güveniyor iseniz alın fakat kapıda ödeme farkı ve kargo ücreti ile bizim satış fiyatlarımızdan daha pahalıya geleceğini kendiniz test edin.

Unutmayın www.fantazigiyim.com sitesinden yapacağınız alışverişler 50 TL'nin üzerinde olduğu zaman; kapıda ödeme veya kargo ücreti ödemezsiniz. Kapıda ödeme için diğer siteler ortalama 8 TL, kargo ücreti olarak ortalama 3,50 TL aldığını belirtmek isteriz.

Ayrıca iç giyim en hijyenik olunması gereken ürünlerdir, fakat ülkemizde hakkettiği değeri görmemektedir. Daha uygun fiyatlar istiyorsanız çin mallarına bakmanızı öneririz.

Saygılarımızla
FantaziGiyim.Com

Aslında ="busra 061792, post: 38037874, member: 630510"]Güzel hoşta fiyatları çok pahalı gerçekten, -ki incecik tül bi parça kumaşlar olduğu için insan Kıyamıyo o kadar fazla para vermeye , yada ben Kıyamıyorum, özellikle iç çamaşırı konusunda gerçekten çok cimriyim daha uygun fiyatlara satılan siteler onerirmisiniz kızlar.[/QUOTE]
Aslnda bu takima bu fiyat çok uygun ama bazi ürünler gerçekten çok pahali oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…