Transver sonrası kanama

Xray_nero39

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
58
27
8
42
Arkadaşlar mrb.tup bebek tedavisi olupta transverin 17. Günü yada herhangi bi gunu kanama yaşayan var mı.?varsa doktorunuza sorduğunuzda nasıl bı tedavi uygulandı ve pozitif olupta böyle bı kanama yaşayanlar sorunsuz gebeligine devam ettiler mi?

Arkadaşlar mrb.tup bebek tedavisi olupta transverin 17. Günü yada herhangi bi gunu kanama yaşayan var mı.?varsa doktorunuza sorduğunuzda nasıl bı tedavi uygulandı ve pozitif olupta böyle bı kanama yaşayanlar sorunsuz gebeligine devam ettiler mi?
Bende aynı durumdayım beta baktırdım kan degerim katlamış ama hala korkuyorum

Ben korkudan ölüyorum.ilki kimyasaldı adet tarihinde kanamam oldu düştü hamilesin dediler.bu sefer yine aynısını yaşamak korkutuyor.coraspin i kes diyiolar başka bişey demiolar.size hangi ilacı kesin dediler.pihtilasma problemim de var bilrmedimm

Bende olmuştu keseyi görmeye gideceğim gün yaklaşık transferden 23-24 gün sonra sabah kalktım bi baktım adet kanaması gibi kan kesin bebek düştü diye ağlaya ağlaya gittim doktora ama baktık kese duruyo ❤️Muhtemelen yerleşme kanaması dediler 🙏 Coraspin’i kesin demişlerdi bana da. Bir de hiç iş yapmadan yattım bi süre.

Bende olmuştu keseyi görmeye gideceğim gün yaklaşık transferden 23-24 gün sonra sabah kalktım bi baktım adet kanaması gibi kan kesin bebek düştü diye ağlaya ağlaya gittim doktora ama baktık kese duruyo ❤️Muhtemelen yerleşme kanaması dediler 🙏 Coraspin’i kesin demişlerdi bana da. Bir de hiç iş yapmadan yattım bi süre.
Çok geçmiş olsun ben şuan o haldeyim yarın keseye bakcak doktor ama iki gündür lekelenmeler beni mahvetti korkudan bakalım inşallah benimde gebeliğim devam eder

Back
X