transver

nutella83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
169
3
118
Konya
Slm ben daha once iki kere tüp bebek denedim ama olmadi inşallah 3.tekrar deneyecem.ilk denememde transverde cok agrim acim oldu.yok bole bi aci.o yuzden ikincide anestezi aldim.ilk denemem tuttu ama dustu ikinci hic tumadi.dr sordum anestezi almamim sakincasi yok dedi .3.denemede ne yapsam bilemedim.anestazi ile yaptirip sonuc alan varmi.

Hic anestezi alan yok mu ya

slm... benim birkere transferim oldu(iki embriyo) anestezi almıştım ama tutmadı ikinci transferimde nasip olursa anestezi almadan koydurmayı istiyorum canım çok yanmazsa eğer...benim anestezili yapdırma nedenim bende rahim tersliği var bundan dolayı transferim sıkıntısız geçsin istemiştim...anestezili yaptırıp hamile kalanı okudum bazı topiklerde sen gibi baya bi araşdırmaya geçmiştim açıkcası

ben ilk defa anestesili tüp bebek transferi duyuyorum
transfer basit bi işlem ki bence anestezi istemeyin

Ben de iki kez transfer oldum. Ikisinde de anestezi almadım. Bende agri falan da olmadı. Sadece idrara sıkışık olmak biraz sorun oluyor. Bence anestezi istemeyin. Dayanilmayacak bir işlem değil.

Demekki kişiden kişiye değişiyor. Ben normalde acıya dayanikliyim ama ben böle bi aci yasamadim ya.sanki etlerimi lime lime cektiler simdide cok korkuyorum.kararsizim ya.

cnm demekki kişiden kişiye değişiyor bende açıkcası transferin çok kolay ve ağrısız olduğunu duymuştum hep (normal rahimliler için olsa gerek ;) )... senin neden canın yandıki rahimde bilmediğin bi sorunmu var acaba bende rahim tersliği olduğu için transferim sıkıntılı olur diye ben anestezi almıştım ama bu sefer almıcam o acıya katlanıcam gerekirse diyorum ya :( bence sende anestezi alma belkide idrara sıkışıkken yapılan transfer daha sağlıklı oluyordur.

Back
X