• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trasferden sonra tes gununu bekleyenler

cancanyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
102
0
46
Manisa
benım dururumu yasyan arkadaslar var mı beraber asalım bu gunleri bugun transferım 4.gunu 9.gun sonraydı testım 4 gunum var aslında pazara denk gelıyodu cumartesı geleyım mı dedım olurmus benım yumoslarım pazartesı toplanmıstı cuma transfer oldu o yuzden erken test gunum ama sabırsızlanıyorum belırtılerım var bunlar belırtıyse gosuslerım hassaz sert ıclerı belım sırtım agrıyo sık tuhalet cıkıyorum cokta acıkıyorum.arada atesım cıkıyo arada buz gıbı oluyrum bılmıyorum bunlar var bılemem allah bılıyo ıdrar testı denesem mı hayel kırıklıgı degılde hıc degılse hastaneye hazırlık gıderım moralımı onceden dusunurum

benım dururumu yasyan arkadaslar var mı beraber asalım bu gunleri bugun transferım 4.gunu 9.gun sonraydı testım 4 gunum var aslında pazara denk gelıyodu cumartesı geleyım mı dedım olurmus benım yumoslarım pazartesı toplanmıstı cuma transfer oldu o yuzden erken test gunum ama sabırsızlanıyorum belırtılerım var bunlar belırtıyse gosuslerım hassaz sert ıclerı belım sırtım agrıyo sık tuhalet cıkıyorum cokta acıkıyorum.arada atesım cıkıyo arada buz gıbı oluyrum bılmıyorum bunlar var bılemem allah bılıyo ıdrar testı denesem mı hayel kırıklıgı degılde hıc degılse hastaneye hazırlık gıderım moralımı onceden dusunurum

merhaba benimde transferim cumartesi yapıldı o günden itibaren senin yazdığın bütün belirtiler bendede oluştu bunun yanında iki gündür baş dönmesi var. ay başım döndükce midem bulandıkca bu kadar sevinilirmi:):):) bütün bunlar güzel sonuca bebişime yaklaştığım için mi , adet olacağım için mi (25i gibi oluyorum normalde) , yada diğer başlıklardan okuduğum seylerdenmi etkilendiğim için mi bilmiyorum ama gercek olması tek tek isteğim olumsuz düşünemem moralimi bozamam . bu gazla bu sabah test yaptım evde inanılmaz açık bir çizgi gördüm :) daha once yazanlardan cıkardığıma göre böle çıkıp bebeğine kavusan da var kan testinde negatif olup morali bozulanda ben ilk secenegi tercih ediyorum bol dua ediyorum. umarım hakkımızda hayırlısı olur Allahım emeklerimiz boşa çıkarmasın sağlıkla hayırlı bi evlat sahibi olmamıza yardım etsin .

slm arkadaşlar. hayırlı olsun sizlere.bende sizler gibi transferimi oldum gün sayıyorum.bgn 6.günüm ikinci denemem.ilkinde hiç bukadar sabırsızlanmamıştım günler geçmek bilmiyo ama neyse çoğu gitti azı kaldı.inşallah mutlu son bizleri bekliyodur kızlar

Hosgeldınız kızlar ben ıdrar testı deneım 5.gun bırsey cıkmadı ama cıkanların ben adete yakın yada adet gunune denk geldını dusunuyorum.sonucta normal yolla gebe kalınca 1 hahta once nasıl cıkmıyo buda cıkmaz benım adet gunume .5.6 gun var nere cıkacak teste.neyse ben sonucu yarın ogrenıcem 9.gundu benım taet tarıhım pazara denk gelıyordu cumartesı gelsem olurmu dedım olurmus.sıze yazarım bıraz kendımı dınledım sonucu gorunce anlatırım:16:

sagolun ya kafama takılan bırsay var benım gıbı arkadasım var aynı doktor 5.gun emrıyo ıkımızınde bana 9gun sonra dedı test ona 13 bıde bız 8gun sonra baktırdık degerımı bılmıyorum pazartesı ogrenecem eger 5 altı degılse yukselır belkı bılemıyorum batmalarım var sankı dıyo anne uzulme ben burdayım bakalım hastalnmazsam tekrar yapcam bı umut

Back
X