Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyoyu görmek derken ne demek istediğini anlamadım canım ama transfer anını izlettiler bana ekranda . Vajinal temizlik derken de tam anlamamış olmakla birlikte doktor transfer anında bişey yapmıyo sadece muayene olur gibi yatıyosun ve transfer yapılıyor.
sanırım ilk denemen olucak...transfer esnasında ekrandan gösteriyolar zaten ve bide transfer bittikten sonra fotoğrafını veriyolar...
vajinal temizlikte transfer öncesi kullandığın jellerin birikintisini hafif bi şekilde temizlemişlerdi
Cevap verdigin icin tesekkur ederim arkadasim spekulum takiliyo ya emryoyu trasfer ettiler ve baska islem yapilmadi ama transfer islemini baska yerde okudum spekulum takildiktan sonra rahim agzi ozel sivilarla temizleniyomus ama bana boyle bi islem yapilmadi o yuzden takildim bide usg ekraninda dr kendisi goruyo
bu kaçıncı denemen ve nerde oldu tedavin:26:
kalitesine takılma geçen yıl blostakist transferi olan bi arkadaşım hamile kalamadı ama 4 hücreli transfer olan başka bi arkadaş hamile kalmıştı...orta kalitede çok kötü değil zaten
Cevap verdigin icin tesekkur ederim arkadasim spekulum takiliyo ya emryoyu trasfer ettiler ve baska islem yapilmadi ama transfer islemini baska yerde okudum spekulum takildiktan sonra rahim agzi ozel sivilarla temizleniyomus ama bana boyle bi islem yapilmadi o yuzden takildim bide usg ekraninda dr kendisi goruyo
bana da temizlik dediğin ne ise yapılmadı hemen yanında ekran vardı ama ben bakmadım hemşire ve doktor baktı transferden önce banyo yapmam söylenmişti bana hatta cronel jel kullandığım için her tarafım jeldi ama hemşire önemli değil demişti bol şans umarım pozitifi görürsün....
öncelikle hayırlı olsun tarnsferin, evet embriyonun koyulduğu anı ekranda görebiliyorsun ve çıktsını veriyorlar daha sonra. spekulum takıldıktan sonra rahim ağzına temizleyici sıvı dökülüyor ama her merkez yapıyormu bilmem benim yapılmıştı sıcak ile ilık arası özel bir sıvı ama bunlara pek takılma, çünkü benim tutmadı yani Rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş....