trasfrin 16. günü kanamam var..yardıımmmm

nutella83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
169
3
118
Konya
bugun transferin 16. günü.ilk tüp bebek denemem.transferin 11 .günü hafif kahverengi kanamam oldu betahcg bakıldı 7.85 çıktı. 12.gün 13.85. 14.gün 39.99 16. gün ise 119.14 artış var ama 2 gündür baya kanamam var günde hemen hemen bir ped kadar.bugun kasıklarımda da agrı var.özellikle sol kasıgımda daha çok ağrı vardı.bu durumları yaşayan varmı dış gebelik olabilirmi...yoksa herkesde oluyormu.kanama için progeston igne yaptırıyorum.

sağlıksız bir gebelik gibi görünüyo ama Allah tan umut kesilmez bol bol dua et.

bu durumu doktorunla görüşseydin keşke ilaç falan verirdi en azından hakkında hayırlısı ne ise o olsun bol bol dua et...

tabii ki iyiye işaret değil ama böyle kanamalı hamilelik geçirip şimdi çocuğunu kucağına alan çok. moralini yüksek tut. nasip. bol bol dua et. hayırlısını iste...

[SUP][/SUP]
Sevgili arkadaşımmmmben de şöyle bir yorum yapayım bu şekilde ben de bir başka arkadaşta gebe kaldık.Değerler küçükten başladı kanamalarımız olduu ve neticede o hamile devam ediyopr maşallah sağlıkla ben düşürmek için iğne oldum düşürdük.Yani gebesin ama nasıl gideceğini zamanla göreceksin kanamaya takılma çünkü ben şakır şakır kanarken değerlerim arttı bir başka arkadaşımsa maşallaahh 5 ayı geçkin hamile şakır şakır kanarken gebelik değerleri mükeemmel çıktı yani kanama ne olduuğunun ne olmadığının belirtisi değil.Haberlerini bekliyorum...

teşekkürler bana gerçekten moral oldu benim öle şakır şakır olmuyor.inşallah devam eder çünkü bende herkez gibi çok istiyorum.peki sen niye düşürmek için igne oldun .bide kanamanız ne kadar sürdü.

Son düzenleme:

bide kanamanız ne kadar sürdü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…