travazol

Dış kısma krem..
İçe fitil vermedi mi?
(En iyi mantar kremi travazol )

Antibiyotik falan verdi bana dr fitil bide farklı bi krem inşallah iyileşirsin canım dar kıyafet giyme iç çamaşırını sık sık değiştir günlük ped falan kullanma

bu kremi ben de kullanıyorum yalnız bekar olduğum için içine değil girişe yakın yerlere sürüyorum. ben de aşırı yanma yapıyor böyle bi durum yaşayan var mı

Antibiyotik falan verdi bana dr fitil bide farklı bi krem inşallah iyileşirsin canım dar kıyafet giyme iç çamaşırını sık sık değiştir günlük ped falan kullanma
ıns canım. calıstıgım için cok skntı sorma. peki cinsel ilişki yasanması hakkında bişi demedi doktor ama olmaz dimi bu durumda

Bu krem ic bölgeye surulmez mi benimde ic kisminda agizdaki aftlar gibi beyazliklar var bekarim ic bolgelere sursem bisey olur mu dr a da gitmedim

Bu krem ic bölgeye surulmez mi benimde ic kisminda agizdaki aftlar gibi beyazliklar var bekarim ic bolgelere sursem bisey olur mu dr a da gitmedim
Canim benim bence o beyazlık başka birşey olabilir.ilacı kafana göre kullanma tatlım. Mutlaka doktora görün

Canim benim bence o beyazlık başka birşey olabilir.ilacı kafana göre kullanma tatlım. Mutlaka doktora görün
Ne olabilir mesela sirkeli su ile oturma banyosu falan yapiyorum dr a da gidicem ama korkuyorum bi de temizlemem lazim ama elimi suremiyorum su an cok hassas cevresi kirmizi ici de bembeyaz kremle biraz deri duzelir diye sormustum ama bilmiyorum

Ne olabilir mesela sirkeli su ile oturma banyosu falan yapiyorum dr a da gidicem ama korkuyorum bi de temizlemem lazim ama elimi suremiyorum su an cok hassas cevresi kirmizi ici de bembeyaz kremle biraz deri duzelir diye sormustum ama bilmiyorum
Sirkeli suyla geçecek bişey olduğunu sanmiyorum.belki genital siğil olabilir. Bekarsın içine sakin sürme. Mutlaka doktora git.

Kondilom olabilir...belkide baska birsey ama vajina çok hassas olduğu için ihmal etme canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…