- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
mantar sorunum var kızlar. bu kremi verdı doktorm iç kısmada surucekmıyım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıns canım. calıstıgım için cok skntı sorma. peki cinsel ilişki yasanması hakkında bişi demedi doktor ama olmaz dimi bu durumdaAntibiyotik falan verdi bana dr fitil bide farklı bi krem inşallah iyileşirsin canım dar kıyafet giyme iç çamaşırını sık sık değiştir günlük ped falan kullanma
Canim benim bence o beyazlık başka birşey olabilir.ilacı kafana göre kullanma tatlım. Mutlaka doktora görünBu krem ic bölgeye surulmez mi benimde ic kisminda agizdaki aftlar gibi beyazliklar var bekarim ic bolgelere sursem bisey olur mu dr a da gitmedim![]()
Ne olabilir meselaCanim benim bence o beyazlık başka birşey olabilir.ilacı kafana göre kullanma tatlım. Mutlaka doktora görün
Sirkeli suyla geçecek bişey olduğunu sanmiyorum.belki genital siğil olabilir. Bekarsın içine sakin sürme. Mutlaka doktora git.Ne olabilir meselasirkeli su ile oturma banyosu falan yapiyorum dr a da gidicem ama korkuyorum bi de temizlemem lazim ama elimi suremiyorum su an cok hassas cevresi kirmizi ici de bembeyaz kremle biraz deri duzelir diye sormustum ama bilmiyorum