Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam, 3 lü travel setlerden bakıyorum. Anakucağı puset ve oto koltugu olanlar. Alan varmı yada yakın çevrsinde kullanan ne öneririsiniz. Bugaboo yu cok beyendim ancak fiyatı pahalı geldi.
chicco aldım. lite way plus serisi. sizin dediğiniz markanın fiyatı hakkında bir bilgim yok. bizimkisi 700 liraydı. baston katlanıyor. az yer kaplıyor. beğenerek aldık. 30 haftalık hamileyim. umarım kullanışından da memnun kalırım
Kızlar selam, 3 lü travel setlerden bakıyorum. Anakucağı puset ve oto koltugu olanlar. Alan varmı yada yakın çevrsinde kullanan ne öneririsiniz. Bugaboo yu cok beyendim ancak fiyatı pahalı geldi.
biraz farklı olacak ama ben orbit almayı düşünüyorum ilk olarak maxicosi mura 3 düşünüyordum ama kullanan arkadaşım 1 sene olmadan pestili çıktı arabanın dedi ve bana orbiti önerdi o zamana kadar adını dahi duymamıştım biraz araştırınca çok şaşırdım türkiyede bir tek e bebekte satışı var bildiğim kadarıyla 2 ay önce alışveriş için gittiğim de inceleme fırsatım oldu orda ki eleman bana ısrarla bugaboo önerdi özellikle süspansiyon açısından 1 numara fln dedi orbir bugabooya göre biraz hantal bir araba ama çok fonksiyonlu oluşu kararımı ondan yana çevirdi fiyat olarak standart travelların 2-3 katı ama ömürlük bir araba henüz almadım ama tercihim orbit