Doğuma Hazırlık Travel Sistem Bebek Arabasi Tavsiyesi ?/konu tekrarı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008
38
1
96
İzmir
Hafif, tek elle açılıp kapanabilen, taşıma koltuğu bebek arabAasına monte edilen, dört tekeri de dönebilen, fiyatı da cok yuksek olmayan bebek arabası ve oto koltugundan olusan Travel Sistem Puset arıyorum. arastırdıkca kafam karısmaya basladı ve iyice kararsız kaldım. :14:

Özellikle aşağıdakiler arasında karar veremedim. Önerisi olan var mı ? (kullanıp memnun kaldıgınız farklı markalar da olur.)

Baby Max Montero Travel Sistem Bebek Arabasi

Babyhope BH-3030 Master Trio Puset

Wei-B 1011 Resistens Travel Sistem Bebek Arabasi

Wei-B 1012 Resistens Travel Sistem Bebek Arabasi

Baby2go extreame modeline baktin mi? Ben aldm,ck kullanisli,ayrica ilk 6 kullanacagi anakucagi dikey degil, ki doktorlar kesinlikle onermiyor dik ana kucagi, aklinda olsun.. Fiyati da 650 tl idi aldgmda,hala aynidir die dusunuyorum ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kraft lily Travel.900 tl civarı çok hafif ve kullanışlı ana kucağını çok beğendim ben ondan alacağım galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hafif, tek elle açılıp kapanabilen, taşıma koltuğu bebek arabAasına monte edilen, dört tekeri de dönebilen, fiyatı da cok yuksek olmayan bebek arabası ve oto koltugundan olusan Travel Sistem Puset arıyorum. arastırdıkca kafam karısmaya basladı ve iyice kararsız kaldım. :14:

Özellikle aşağıdakiler arasında karar veremedim. Önerisi olan var mı ? (kullanıp memnun kaldıgınız farklı markalar da olur.)

hiçbirisini tavsiye etmem.hantal oluyorlar bende sunny baby sb700 vardı hiç kullanamadık sadece otokoltuğu olarak bir süre kullandık.sadece fazladan masraf.ikinci bebeğime hamileyim şöyle düz yatabilen basit bir araba alacağım.

Merhabalar

bende şimdiden araştırmaya başladım ve kararda verdim sayılır. Stokke veya Orbit baby almayı düşünüyorum ikiside hem çok kullanışlı hemde bebek için gayet rahat bir araba bir kaç yere gidip baktım ve çevremde kullananlarda tavsiye ettiler. Güzel kullanışlı ve pratik bir ürün alacaklara tavsiye edebilirim.

wollex new york modeli ve kraft cross veya elite modeline bakabilirsin canım :)

Quinny zapp ekstra 2 derim ben.çok hafif,manevra kabiliyeti çok iyi, tek bir elle arabayı kapatırken diğer elle ana kucagını tutabileceğiniz, kapanınca çok az yer kaplayan bir araba. fakat fiyatı biraz pahalı.

Quinny zapp ekstra 2 derim ben.çok hafif,manevra kabiliyeti çok iyi, tek bir elle arabayı kapatırken diğer elle ana kucagını tutabileceğiniz, kapanınca çok az yer kaplayan bir araba. fakat fiyatı biraz pahalı.
Sunny Baby Ultima Travel Bebek
bende şu an araştırma aşamasındayım ama bu model hem şık hemde uygun görünüyor.

Bende doğumdan önce ara sor bak onu bunu derken aldim bitane sonunda nemi oldu anakucaginda oturmayan büyük ihtimalle bebek arabasindadq durmayacak bir oğlum oldu :D slingle gezinip duruyoz bosuna kafa yorup para vermisim anlayacaginiz

Sunny Baby Ultima Travel Bebek
bende şu an araştırma aşamasındayım ama bu model hem şık hemde uygun görünüyor.
canım gerçekten şık bir araba ama bana biraz ağır geldi eğer araba hantal olursa bebek büyüdüğünde kullanılmıyor. baston araba alınıyor. yengemden biliyorum. ürün çok güzel ama memlekete gidince sürekli gezeceğimiz için hafif ve kolay sürülebilen bir araba olsun istiyorum.

Son düzenleme:
ben dün iyice gezdim bugün de iş yerime yakın yerlerde baktım. e-bebek teki satış görevlisi de bugün sorduklarımda casual cadillac konusunda çok olumlu konuştu. hafif ve kullanışlı gözüküyor.

Hafif, tek elle açılıp kapanabilen, taşıma koltuğu bebek arabAasına monte edilen, dört tekeri de dönebilen, fiyatı da cok yuksek olmayan bebek arabası ve oto koltugundan olusan Travel Sistem Puset arıyorum. arastırdıkca kafam karısmaya basladı ve iyice kararsız kaldım. :KK14:

KESİNLİKE WEİ-ß 1011 GLORİA MODELİNİ TAVSİYE EDERİM CANIM , ÇOK HAFİİİİİİİİİİİİİİİİİF , KULLANIŞLI VE ALMAN MARKASI AYRICA AVRUPANIN EN HAFİF ARABASI SEÇİLMİŞ ZATEN :)

Back
X