Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bebişime kraft horn travel aldım çok memnunum hem pratik hemde çok buyuk değil.Birde kraftın twiast travel var,daha çok fonksiyonlu ama fiyatı 800 civarında ve baya bi buyuk boyunuz 170 den fazlaysa kullanışı kolay olabılır bana biraz buyuk geldı.
kraft duo modelini kullanıyorum.herşeyiyle süper ancak biraz ağır.kullanışı fonksiyonları on numara ama hamileyken şöyle bir kaldırıp ağırlığına bakmamışım.ağırlığı sorun deil diyorsanız tavsiye ederim.
cnm bende kraft horn travel sistem kullanıorum..boyumuzda uzun:)) gayet rahat kullanışlı tavsiye ederim..
Canım ben bebişime kraft horn travel aldım çok memnunum hem pratik hemde çok buyuk değil.Birde kraftın twiast travel var,daha çok fonksiyonlu ama fiyatı 800 civarında ve baya bi buyuk boyunuz 170 den fazlaysa kullanışı kolay olabılır bana biraz buyuk geldı.
biz de kızımıza kraft horn aldık, doğduktan sonra yorumlarımı yazarım,şimdilik en çok onu beğendik, bir de twist vardı ama onun fiyatı baya yüksek..
ben de concord neo travel system kullanıyorum. şimdilik 2 aylık olduğumuz için, oto koltuğu ile kullanıyoruz. benim için tek dez avantajı alttaki eşya sepetinin üzerinin açık olması. araba açıkken bir problem olmuyor ama katlayıp da bagaja koyarken içindeki eşyalar dökülüyo. genel olarak önerebilirim ama çünkü tekerlek amortisörleri ve hareket rahatlığı harika. hafif hafif sürülebiliyor. tipi de çok karizmatik geliyor bana ama zevk meselesi tabi.
gerçekten de çok karizmatik bir araba.fiyatı nedir acaba?
gerçekten de çok karizmatik bir araba.fiyatı nedir acaba?