Selam arkadaşlar bu lanet oyunu oynuyan varmı cok moralım bozuk bu oyun yuzunden esımle sureklı tartısıyoruz abartıyor ama anlamıyor oynayan varsa yada yakınları oynuyorsa lutfen darma dagın edın kızlar koyun adı spartaküsün_ini ve the_best kızlar lutfen
Selam arkadaşlar bu lanet oyunu oynuyan varmı cok moralım bozuk bu oyun yuzunden esımle sureklı tartısıyoruz abartıyor ama anlamıyor oynayan varsa yada yakınları oynuyorsa lutfen darma dagın edın kızlar koyun adı spartaküsün_ini ve the_best kızlar lutfen
Selam arkadaşlar bu lanet oyunu oynuyan varmı cok moralım bozuk bu oyun yuzunden esımle sureklı tartısıyoruz abartıyor ama anlamıyor oynayan varsa yada yakınları oynuyorsa lutfen darma dagın edın kızlar köyün adı spartaküsün_ini ve the_best kızlar lutfen
biz neden köyünü darm dagın edelim senin erkek ve onun düşmanı olmadığın ne malum?
kötü alışkanlık bunlar bu oyunlara dadanan çok tanıdığım var vazgeçilmesi imkansız gibi vazgeçiren nasıl başarır bilemiyorum, kolay gelsin.
canım işin zor bende 1 yıl oynadım evlenince eşim de senin gibi çok kızıyordu bana bir iki tartıştık biraz gizlice oynadım sonra da bırakmak zorunda kaldım
inşallah eşin de bırakır
cvp veren arkadaşlara tşk ederım evet eşimin aklı fıkrı oyunda ınanılmaz bağımlı abartıyor yani rakıp nasıl olurum bılmıyorum ama su oyunu ogrenıp koyune saldırsam dıycem ama netten okudum bısey anlamadım bu aptalca oyundan offffffffffffff söz verıyor sozunu tutmuyor
bırakamıyorsa bence psikolojik yardım alın bu bağımlılıktan kurtulması için
bende ist. kıyamaet vakti oynuyordum 1 sene önce resmen bağımlılık oluyo 2 sene oynadım dersleri felan aksatmıştım hep
komşumuzun kocasıda metin 2 oynuyor bankaya para yatırıyolar aylık bağımlılık derecesine gelince çok kötü oluyo
ben kurslardan felan vakit bulamadım sonra öyle öyle bıraktım ama yapcak bi iş yoksa helede erkekler evde yaptıkları bi iş yok işten geldikten sonra piskologa gitsin bence