• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Travma

Kendileri her haltı yesin kadına gelince hemen bel altı imalar.Hemen namusunu ispatla o erkek bu erkek su erkek.Bi bitmedi bu nesli kuruyasica boş beleş tipler.Orada diyeceksin ki hah aynen öyle aynen dediğin gibi.Boyle kendini ispata onun dediği çizgiye cekmeyeceksin.Bunlar hep aşağılama hep degersizlestirme yahu kaç milyar erkek var bunami kaldınız .Sevgisi batsın denir o kalbin sesi kesilir .Yazması kolay yapması zor değil .Gurur insana lazım .Sevgi de gurur olmaz diye diye rezil ediyor insan kendini Olur efendim çok da güzel olur .Gurur olmayinca işte böyle rezillik olur.Sakin yanlış anlamayın size gurursuz demiyorum illaki onurunuz kırılmıştır buna cidden üzüldüm .Kendinize sorun onun iki paralık aşkına değermi ? Buradan yanıt değmez görünüyor .Bir daha aynı duruma dusmemeniz dileğiyle .
Kendime çok kızıyorum buna nasıl güvendim diye çok soruyorum kendime . Her şeyi taptım onun için çok uğraştım gitmesin bitmesin anlattım belki okudunuz beş yıldır ev ve iş . Hayatım bu kadar onunla çıkabiliyorsam gidiyorum bir yere oturuyorum onunla . Arkadaşlarımla oturmam yasak . Ailemle avm de oturmam yasal . Avm ye giderken izin istiyorum markete giderken haber veriyorum yapmazsam ne bok yiyorsun neden haberim yok ya da trip atıyor

Kendileri her haltı yesin kadına gelince hemen bel altı imalar.Hemen namusunu ispatla o erkek bu erkek su erkek.Bi bitmedi bu nesli kuruyasica boş beleş tipler.Orada diyeceksin ki hah aynen öyle aynen dediğin gibi.Boyle kendini ispata onun dediği çizgiye cekmeyeceksin.Bunlar hep aşağılama hep degersizlestirme yahu kaç milyar erkek var bunami kaldınız .Sevgisi batsın denir o kalbin sesi kesilir .Yazması kolay yapması zor değil .Gurur insana lazım .Sevgi de gurur olmaz diye diye rezil ediyor insan kendini Olur efendim çok da güzel olur .Gurur olmayinca işte böyle rezillik olur.Sakin yanlış anlamayın size gurursuz demiyorum illaki onurunuz kırılmıştır buna cidden üzüldüm .Kendinize sorun onun iki paralık aşkına

değermi ? Buradan yanıt değmez görünüyor .Bir daha aynı duruma dusmemeniz dileğiyle .
Kendime çok kızıyorum buna nasıl güvendim diye çok soruyorum kendime . Her şeyi taptım onun için çok uğraştım gitmesin bitmesin anlattım belki okudunuz beş yıldır ev ve iş . Hayatım bu kadar onunla çıkabiliyorsam gidiyorum bir yere oturuyorum onunla . Arkadaşlarımla oturmam yasak . Ailemle avm de
O yüzden mi hala peşinden koşuyorsunuz?
bir şeyi itiraf edeyim mi ? Hayatımda hep düzgün yaptım her şeyi ben tamam geçmişte onun haricinde iki kişi ile görüştüm ama yine düzgün başladım düzgün bitirdim ve Brn bitirdim . Ben çocukkende hiç sıkıntı yaşatmadım aileme ergenkenfide ve bununla gelene kadar hiç . Bakıyorum tek hatam düzenli namaz kılmadım o . Onun haricinde insanlara hep iyi davrandım kimsenin kalbini kıtmadım kötü bir şey yapmadım işime baktım aileme baktım zararlı en uçak alışkanlığım yok . Bu benim karşıma çıktı ve bana olmadığım biri gibi davrandı bana o… bile dedi herkesle yakıştırdı birine selam versem kırıştıruyor ilan etti beni . Ben kendimi ispat çabası içine düştüm bir bataklık gibi bu . Bir taraftan da benim hayatıma aldığım bir insanın bana BUNLRI DEMESİNE BRNİ BÖYLR TANIMASINI HAZMEDEMEDİM .
Ve gelelim soruya BANa bu yüzünü ilk aylarda göstermedi tam tersi gibi davrandı hiç küfür bilmem çok medeniyim vs vs sonra bunlar belki birine örnek olur diye yazıyorum
Önce kıyafete karıştı kapalı giyin insanlar sana bakmasın kıskanıyorum
Sonra yüzüme sade göz altıma kapatıcı süredesin ona karıştı dedi istemiyorum
Sonra arkadaş önce erkek olanlar azalttı
Sonra hepsini yok etti
Sonra kızlar çok az kaldı hepsine kulp buldu
Sonra ailem o seni niye arıyor azalttı
Sonra hafta sonu ailemle dışarı çıkmam azalttı
Sonra market vs izin olayına bağladı
Sonra maaşıma karıştı
Ne alıcağıma kadar karıştı
Sonra beni beğenmedi
Sonra hakaret sonra küfür
En son yakama yapıştı ve daha ağır küfürler

Bana diyorlar ki insan kendine bunun yapılmasına nasıl izin verir
Tabi ki vermez
Gurur önemli diyorlar
İnsan namusu gururu için yaşar
Hepsinde haklısınız
Bir sorun var
Bu adam bana bu yüzünü sonra gösterdi
Kendine bağımlı hale getirdi
Bakın benim bu derdimi anlatacak bu sayfadan başka tek bir arkadaşım yok
Ya psikolog ya burası
Bu kadar
onun dışında hayatımda kimse yoktu benim kız erkek
Ve gitti ben öyle büyük bir boşluğa düştüm ki
Ve düşünün ki odam ful çeyiz ve ben onunla evleneceğimi düşünerek tüm aileme anlattım

Ve düşünün benim düştüğüm durumu yaşım genç değil bir daha böylr uğraşacak bir enerjim kalmadı bu adam benim tüm insanlğa olan güvenimi bitirdi

çok net manipületifçi ta**** mı geçiyor seninle ? sen ona ne konuşacağız işim var tatildeyim kıl yün saçmalık çabalamış gibi göstermek istemiş kendini, oysa kapının önündeydim vallaha billaha son gelişiymiş fırtına öncesi sessizlik = erkeklerin 1-2 gün manipüle edip birden yok olması demektir…

çok net manipületifçi ta**** mı geçiyor seninle ? sen ona ne konuşacağız işim var tatildeyim kıl yün saçmalık çabalamış gibi göstermek istemiş kendini, oysa kapının önündeydim vallaha billaha son gelişiymiş fırtına öncesi sessizlik = erkeklerin 1-2 gün manipüle edip birden yok olması demeanl

Kendimi terkedildiğim günden beri kötü hissediyorum 64 kilodan 55 kiloya düştüm iki ayda psikolojik açıdan berbat haldeyim uyku ve yemek ihtiyacı hissetmiyorum tüm gün yemesem yaşayabilirim
Erketen arkadaş olmaz diyor erkek nefsiyle hareket eder diyor bir arkadaşım beni kuruma bırakmıştı gecikmiştim aynı yerde oturuyoruz on sene önce bana sordu sen bu adamın arabasına bindin mi dedim eve t anlattım bağırdı çağırdı

bununla tanıştığımda yükselmek için bir sınava hazırlanıyordum kazandım da ama biliyorsunuz bu mülakat işleri elendim bununla tanıştım bana dedi ki yükselmeyeceksin . Bu konumda bile benim üç katım maaş alıyorsun falan dedi bana daha fazla yükselirsen senden ayrılırım ben o terfiye gelen biriyle olmam dedi . Dedim ki ben senin yerinde olsam gurur duyarım neden bana destek olmuyorsun hem ben sen değil biz varız daha güzel bir geleceğimiz olur bana net bir şekilde hayır dedi . Sonra dedi ki ben ailemi bırakıp tayin olup gezemem nedeni bu

Biri bana adımla sesleniyor bu yüzü sen verdin ona diyor .

Polis durduruyor kimlik diyor kimliğimi uzatıyorum polise polis onun tarafında duruyor arabada . Bana kontrolden sonra kızıyor bana uzatıcaksın ben uzatıcam diyor bunun kavgası oluyo

Doktora gidiyorum kalp problemim var . Ultrasyona giricem işte bu doktorun yaptığı bir şey hastanede tek doktor var bana diyor ki göğsünü elin adamına mı açtın sen bana desen bennsana başka şehirde kadın bulurdum. Ama nasıl kavga ediyor benimle .

Arkadaşlarımla oturmam yasak . Ailemle avm de oturmam yasal . Avm ye giderken izin istiyorum markete giderken haber veriyorum yapmazsam ne bok yiyorsun neden haberim yok ya da trip atıyor
Bu adam seni terketti diye mi travma gecirip, kilo verdin?
Kurtuldum diye sevinsen mi acaba?
Kendine bu kadar mi deger vermiyorsun?

2023 te actigin bir konu daha var, konu kilit olduğu icin alintilayamadim.
Bunların üstüne adam bir de leşş gibi cimri, seni maddi olarakta sömürüyordu muhtemelen.
Git bi elini yüzünü yikayip, kendine gel lutfen!
İnsanlar 20-30 yillik evlilikten bosaniyor, sen 5 yillik toksik, psikopat, takintili bir rahatsizdsn kurtulmussun.

Back
X