Kekler - Pastalar tremisu(resimli)

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
kesinlikle deneyin ama yorumunuzu ve fotoğraflarınızı bekliyorum

kek için
4 yumurta
1 su bardağı şeker
yarım su bardağı nişasta
1 su bardağı un
4 yemek kaşığı kako
ıslatmak için
1,5 yemek kaşığı nescafe
4,5 yemek kaşığı şeker
2 su bardağı süt
kreması için
4 su bardağı süt
10 yemek kaşığı şeker
4 yemek kaşığı un
1 kutu labne peyniri
vanilya
üzeri için
kakao

*Pandispanya malzemesini sırayla çırpıp yağlayıp unladığımız kalıbımıza döküyoruz ve içini çekene kadar pişiriyoruz....

*Krema malzemelerini labne peyniri hariç tencereye alıp pişiriyoruz ve mikserle ılınıncaya kadar çırpıyoruz......

*Sonra kremanın içine bir kutu labne peynirini ekleyip çırpıyoruz.Kremamız hazır.....

*Pişen ve soğuyan kekimizi ikiye bölüyoruz......

*Alt kısmını yapacağımız tabağa alıp nescafeli sütle ıslatıyoruz ve kremamızın yarısını arasına sürüyoruz......

*İşte ben ara katına bir değişiklik olarak kırık fındık ve damla çikolata koydum harika oldu....

*Üst parçayıda kapatıp onuda nescafeli sütle ıslatıyoruz ve üzerini kalan krema ile kaplıyoruz.En üzerine ince süzgeç ile bolca kakao eliyoruz.
afiyet olsun..

48427969.jpg

dsc00885a.jpg

çok güzel görünüyor eline sağlık.ben yaptığımda kreması cıvık oluyor dilimleyince yıkılıyor birde senin tarifden deniycem... yerimseniben

okadar giren var yazan yok bidahada tarif koymam ozamn bende:umursamaz:

Canım küsme hemen yerimseniben

Ellerine sağlık..

opuyorumnanaktan

Tiramisunun aslı kedi dili ve mascarpone ile oluyor ama senin yaptığın da iştah açıcı

görünüyor..

Kakaolu pasta olarak;anında mideye indirebilirim kaydirigubbakcemile3

kaldıysa..

Canım küsme hemen yerimseniben

Ellerine sağlık..

opuyorumnanaktan

Tiramisunun aslı kedi dili ve mascarpone ile oluyor ama senin yaptığın da iştah açıcı

görünüyor..

Kakaolu pasta olarak;anında mideye indirebilirim kaydirigubbakcemile3

kaldıysa..

insan üzülüyo okadar girip yorum yapılmayınca cünkü ben daha blogumda paylaşmadan burda paylaşıyorum.evt asılı kedidili ile oluyor.ama buda diger tremisu.kolayve lezzetli denemeni öneririm

ellerine sağlık tatlım...
bana da yap..
ama benmki labnesiz olsun yani yalancı olsun :))

Back
X