kesinlikle deneyin ama yorumunuzu ve fotoğraflarınızı bekliyorum
kek için
4 yumurta
1 su bardağı şeker
yarım su bardağı nişasta
1 su bardağı un
4 yemek kaşığı kako
ıslatmak için
1,5 yemek kaşığı nescafe
4,5 yemek kaşığı şeker
2 su bardağı süt
kreması için
4 su bardağı süt
10 yemek kaşığı şeker
4 yemek kaşığı un
1 kutu labne peyniri
vanilya
üzeri için
kakao
*Pandispanya malzemesini sırayla çırpıp yağlayıp unladığımız kalıbımıza döküyoruz ve içini çekene kadar pişiriyoruz....
*Krema malzemelerini labne peyniri hariç tencereye alıp pişiriyoruz ve mikserle ılınıncaya kadar çırpıyoruz......
*Sonra kremanın içine bir kutu labne peynirini ekleyip çırpıyoruz.Kremamız hazır.....
*Pişen ve soğuyan kekimizi ikiye bölüyoruz......
*Alt kısmını yapacağımız tabağa alıp nescafeli sütle ıslatıyoruz ve kremamızın yarısını arasına sürüyoruz......
*İşte ben ara katına bir değişiklik olarak kırık fındık ve damla çikolata koydum harika oldu....
*Üst parçayıda kapatıp onuda nescafeli sütle ıslatıyoruz ve üzerini kalan krema ile kaplıyoruz.En üzerine ince süzgeç ile bolca kakao eliyoruz.
afiyet olsun..
kek için
4 yumurta
1 su bardağı şeker
yarım su bardağı nişasta
1 su bardağı un
4 yemek kaşığı kako
ıslatmak için
1,5 yemek kaşığı nescafe
4,5 yemek kaşığı şeker
2 su bardağı süt
kreması için
4 su bardağı süt
10 yemek kaşığı şeker
4 yemek kaşığı un
1 kutu labne peyniri
vanilya
üzeri için
kakao
*Pandispanya malzemesini sırayla çırpıp yağlayıp unladığımız kalıbımıza döküyoruz ve içini çekene kadar pişiriyoruz....
*Krema malzemelerini labne peyniri hariç tencereye alıp pişiriyoruz ve mikserle ılınıncaya kadar çırpıyoruz......
*Sonra kremanın içine bir kutu labne peynirini ekleyip çırpıyoruz.Kremamız hazır.....
*Pişen ve soğuyan kekimizi ikiye bölüyoruz......
*Alt kısmını yapacağımız tabağa alıp nescafeli sütle ıslatıyoruz ve kremamızın yarısını arasına sürüyoruz......
*İşte ben ara katına bir değişiklik olarak kırık fındık ve damla çikolata koydum harika oldu....
*Üst parçayıda kapatıp onuda nescafeli sütle ıslatıyoruz ve üzerini kalan krema ile kaplıyoruz.En üzerine ince süzgeç ile bolca kakao eliyoruz.
afiyet olsun..