Trenchcoat yardım.

kk-delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
184
0
96
Kayseri
Kızlar şöyle güzel bir trenchcoat almak istiyorum. İnternetten araştırdım. Pek çok beğendiğim model olmasına rağmen markalarına ulaşamıyorum, sadece resimler var. Sizlerin kullandığınız ya da önerebileceğiniz markalar var mı?

Kızlar şöyle güzel bir trenchcoat almak istiyorum. ınternetten araştırdım. Pek çok beğendiğim model olmasına rağmen markalarına ulaşamıyorum, sadece resimler var. Sizlerin kullandığınız ya da önerebileceğiniz markalar var mı?

benim kendi kullandığım ve çok beğenerek aldığım trenchcoatlarım var

ben mango ve ipekyoldan almıştım.. tavsiye ederim!

bunun haricinde zarayada bakabilirsin bu üçü haricinde çok iyi trenchcoatları olan bir marka görmedim ben canımopuyorumnanaktan

benim kendi kullandığım ve çok beğenerek aldığım trenchcoatlarım var

ben mango ve ipekyoldan almıştım.. tavsiye ederim!

bunun haricinde zarayada bakabilirsin bu üçü haricinde çok iyi trenchcoatları olan bir marka görmedim ben canımopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım mutlaka bakacağım dediğin markalara.Sanırım başka öneride bulunacak da yok :1no2:

ben kotondan aldım canınm 3 tane var bende...bi git bak derim..özellikle ykmde coton ve olenin bir arada olduğu yerlere bakarsan...

ben burberyy üstüne tanımam kesinlikle çok şık ve kaliteli..

geçen hafta Muji'den aldım trençkot ve çok memnun kaldım. genelde ince olur ya onlar. benim aldığım siyah, içi kalın katlı katlı. hiç soğuk falan da almıyo. Ayıptıor söylemesi çok da karizmatik durdu üstümde hihihih :)) Mağazaya dışardan bakınca çok anlaşılmıyo kıyafet sattığı ama her şey var yani, kıyafetleri de kaliteli baya. Organik malzemeleri falan da çok kullanıyolarmış. Nişantaşı'ndan aldım ben, bi uğra derim canım. bi de aldığın şeyi herkesin üstünde görme imkanın yok ordan alınca çok herkesin keşfettiği bi cevher olmadığı için :)

Back
X