Trençkot -etiketli-fabrika

yenidennn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
456
1.138
63
merhaba. S bedenim fakat bol geldiği için satıyorum.

Eklentiler

• IMG_1935.webp
    IMG_1935.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_1936.webp
    IMG_1936.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_1937.webp
    IMG_1937.webp
    6 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_1938.webp
    IMG_1938.webp
    8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_1939.webp
    IMG_1939.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 87
Bunuda eşim için almıştım Doğum günü hediyesi olarak. Fakat istediği başka bir şeymiş. O yüzden satıyorum.
2 yıl garantili. Quantum orijinal

Eklentiler

• IMG_1940.webp
    IMG_1940.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_1941.webp
    IMG_1941.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_1942.webp
    IMG_1942.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_1943.webp
    IMG_1943.webp
    10 KB · Görüntüleme: 95
Trençkotu büyük geldiği içşn satıyorum. Yerine yenisini alıcam
Saatin yerine de başka bir hediye alacağım içşn takas düşünmüyorum
Fiyat konusundada siz belirlerseniz daha iyi olur benim için. Mümkün olduğunca yardımcı olurum

Ben bu ürünü İkitelli den aldım. Avcılar'da oturuyorum. Tekrar sırf değişim için gitmem zor olur. Satılmazsa kardeşime hediye ederim,omunda Doğum günü yakın
Orijinalliğinden yada farklı bir şeyinden şüphe duyan olursa garantinin üzerinde aldığım satıcıyı arayabilirler
Zaten eşim eşofman istiyomuş:) para iadesi yapmazlar gitsemde

Trençkotu eşim Marmara parktan almıştı geçen yıl. Ben Eylül'de geldim malesef İstanbul'a Değişim süresi doldu diye mağazaya sormadımda zaten

Ben bu ürünü İkitelli den aldım. Avcılar'da oturuyorum. Tekrar sırf değişim için gitmem zor olur. Satılmazsa kardeşime hediye ederim,omunda Doğum günü yakın
Orijinalliğinden yada farklı bir şeyinden şüphe duyan olursa garantinin üzerinde aldığım satıcıyı arayabilirler
Zaten eşim eşofman istiyomuş:) para iadesi yapmazlar gitsemde
güvenilir olmadığından değil. daha kolay olacağını düşündüğümden. satış zor olabilir burda. en azından kendinize bi saat alırsınız . ben saati çok severim. çok da saatim var . o yüzden dedim. yanlış anlama lütfen

güvenilir olmadığından değil. daha kolay olacağını düşündüğümden. satış zor olabilir burda. en azından kendinize bi saat alırsınız . ben saati çok severim. çok da saatim var . o yüzden dedim. yanlış anlama lütfen

Olurmu,alındığımdan değil. Aslında başta belirtmeliydim.
Bende de epey var. Takı olarak sadece saat ve yüzük takabiliyorum. Bide wainer falan satıyolar daha çok. Quantum da çeşitte yoktu fazla. Oda benim bütçemi aşar açıkçası.
Üstelik eşimdede 4 tane var:))
Hangi akla hizmet aldığımı hala düşünüyorum :)

Bu arada fiyatları baz almayın lütfen.
Saatte pazarlık yapıldı,trençkot at geçen yıl alındı. Barkodu,bedeni belli olsun diye çektim yakından

Back
X