• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol ile ilgili yardım

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Arkadaşlar ben bu online siteden alışveriş yapmak istiyorum ama tecrübeli olanlarınıza bir iki soru sormak istiyorum. Bu kargo ücreti 6 ty olarak görünüyor sitede ama mesela ben 1 den fazla parça eşya alsam bu ücret değişiyormu bi bilginiz varmı acaba? Birde bu mağazalarda herşey çok ucuz defolu mal mı bunlar bilgi verebilrmisiniz:26:

Canım Trendyol devamlı alışveriş yaptığım bir sitedir ve şuana kadar hiç defolu mal göndermedi.
Ürünler mağazadaki ürünlerden bile iyi oluyor. (denenmemiş, düzgünce katlı, yıpranmamış)

Farklı mağazalardan alacağın ürünler içi ayrı ayrı kargo ücreti ödemen gerekir ama tek mağazadan birden
fazla ürün alırsan tek kargo ücreti ödersin :34:

Canım Trendyol devamlı alışveriş yaptığım bir sitedir ve şuana kadar hiç defolu mal göndermedi.
Ürünler mağazadaki ürünlerden bile iyi oluyor. (denenmemiş, düzgünce katlı, yıpranmamış)

Farklı mağazalardan alacağın ürünler içi ayrı ayrı kargo ücreti ödemen gerekir ama tek mağazadan birden
fazla ürün alırsan tek kargo ücreti ödersin :34:

hımm anladım çok teşekkür ederim :42:

Back
X