trendyol rezaleti

Swanbeauty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
915
532
123
İzmir
kızlar bugün trendyolda hotiç butiğinde süper bi indirim vardı.ben en az 3 tane ayakkabı almayı düşünüyordum.fiyatları 30 civarındaydı çünkü.bi heves seçtim ayakkabıları sabahın erken bi saati.bu arada ürünler sepetimden düşmesin diye yenileme yapıyorum.bunun da usülünü biliyorum.bu arada biraz zaman geçtikçe hotiç butiği bayanların hücumuna uğradı resmen.sonra başıma ne gelse beğenirsiniz.daha süresi dolmadığı halde sepetimdeki ürünlerden birinin çıkarıldığını fark ettim ve başka bir sepette olduğunu gördüm.resmen hırsızlık değil mi bu?inatla o ürünü yeniden sepetime atmak için saatlerimi geçirdim butikte.ve aynı şey 2 kere daha başıma geldi.seçtiğim ayakkabıların hepsi birer birer sepetimden çalındı.şaka gibi yaaa.sistem buna izin vermese nasıl olsun?acayip sinirlendim ve mail attım 2 kere cvp yazmadılar.hiç böyle bir şey yaşayan var mı?

Son düzenleme:
evet ,sorma yaa.hala sinirim geçmedi.hiç bişey almadım ben de gıcık oldum.yapmadığın iyi.hayır daha önce alışveriş yaptım trendyoldan böyle olmamıştı.

ben de bir iki kere yaptım,sorun olmadı
ama artık pek tercih etmiyorum
100 lira kota fazla mesela kargo ücretsiz indirim için
bir de taksitlendirmeyi her karta yapmıyor
veya he zaman yapmıyor
bunlar beni uzaklaştırdı ordan

Çok ilginç :26:
acaba yoğunluk ve ilgiden dolayı sepet süresi mi kısaltıldı?

yok yok süre 15 dk.her zaman.ama anlayamadım nasıl oldu.hayır yani üst üste 3 kere oldu bugün.anlamıyorum trendyolda birilerinin tanıdıkları mı var nedir?torpil falan mı yapıyorlar onlara?bana hala cvp vermediler.bi daha alışveriş yapmıcam o siteden.

İlginçmiş gerçekten de
ben hiç yapmadım o siteden bilmiyorum
markafoni hep tercihim bi problemde olmadı bugüne kadar

Merhaba gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun ama markafoniden alışveriş yaparsan böyle bir sorun yaşamassın diye düşünüyorum çünkü onlarda ürün sınırlaması oluyor. Bak bu siteyide önerebilirim http://www...........

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemsel bir hata olabilir. Ben çok alışveriş yaptım hiç karşılaşmadım dediğin durumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…