Trendyol'dan alışveriş yapan arkadaşlar bakar mısınız??

dersane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.015
2
156
Diğer
Arkadaşlar ben trendyoldan 13 ağustosta sandalet sipariş ettim.Teslimat tarihi 19-26 Ağustos olarak görünüyor.Buraya kadar sorun yok.Yalnız şikayet var sitesinde hiç iyi şeyler okumadım.İyi bir site diye duymuştum.Kargoya verdiklerine dair bir mesaj,mail alıcak mıyım? Hesabımda sadece siparişiniz alınmıştır yazıyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar :18:

merhaba
ben trendyoldan bakıp beğendiğimde genelde alırım ve sıkıntı yaşamadım bu zamana tele mesaj gönderiyolar problem olıcağını sanmam.

mail ve mesaj alırsın.siparişlerim kısmında ise kargo takibi yaparsın.ben en çok trendyoldan alıyorum en iyisi bana göre.

Kızlar çok teşekkür ederim benim sipariş teslimat tarihi 19-26 Ağustos arası.Bugün 20'si ama hala kargoya verilmemiş :( Sizler ortalama ne kadar sürede alıyorsunuz siparişlerinizi?:44:

merak etme gelirrr :) bende ilk aldığımda senin gibi endişeleniyordum.o tarihler kargoya verilme tarihi.benim aldıklarımda kargoya verilme tarihi bitmeden elime ulaşıyordu.sen kafana takma yani ;)

öyle yerlerde çok kötü şeyler yazyor ama bence aldıgın ürün gelir merak etme en kötü ihtimalle paranı iade ederler sonuçta vermedikleri bir ürünün parasını alacak halleri yok bizde limangodan kardeşime süperga ayakkabı aldık 22 sinde kargoya vereceklermiş

Back
X