trendyolun yalan indiirmleri.

Trendyol'dan bir çok alışveriş yapmışlığım var, ama bu sizin üzerinde durduğunuz hatayı ben de yaklaşık 3 4 ay önce farkettim, ve o günden beri tek bir şey almadım. Maybelline ürünlerinde farketmiştim ben de onu. Devamlı kullandığım fondötenin 38 liradan 31 liraya düştüğünü yazmışlardı, ki ben devamlı alıyorum, normal fiyatı bile 31 lira değil. 28 küsür.. Aynı şeyleri rimellerde de yaptıklarına denk geldim yaklaşık 4 5 kere.. Kozmetik anlamında inanılmaz yalan indirimleri var, indirimli fiyatları bile mağaza fiyatlarından yüksek oluyor bazen.
Kıyafetler hakkında bu şekilde bir şey diyemeyeceğim, lakin indirimleri yetersiz ve gereksiz buluyorum.

evet kıyafet ve ayakkabıda ben de hiç sıkıntı yaşamadım, parfüm konusunda ilk deneyimim bakalım nasıl bişey gelicek

Trendyol'dan bir çok alışveriş yapmışlığım var, ama bu sizin üzerinde durduğunuz hatayı ben de yaklaşık 3 4 ay önce farkettim, ve o günden beri tek bir şey almadım. Maybelline ürünlerinde farketmiştim ben de onu. Devamlı kullandığım fondötenin 38 liradan 31 liraya düştüğünü yazmışlardı, ki ben devamlı alıyorum, normal fiyatı bile 31 lira değil. 28 küsür.. Aynı şeyleri rimellerde de yaptıklarına denk geldim yaklaşık 4 5 kere.. Kozmetik anlamında inanılmaz yalan indirimleri var, indirimli fiyatları bile mağaza fiyatlarından yüksek oluyor bazen.
Kıyafetler hakkında bu şekilde bir şey diyemeyeceğim, lakin indirimleri yetersiz ve gereksiz buluyorum.

evet canım bende ayakkabıda ve kozmetikte denk geldm işte giysi butiklerine pek bakmıyorum.ama bunu buralarda yapan giysidede yapıyordur.kaldı ki nette de yazılmış çok konu var.

annem bısye ınnaır ki indirimli sey kötüdür bende sacmalaa dedım

gecen lc den bır pantoln aldım 39 tl ımış ınternette 12 tl ınmıs bende aldım man nasıl hosuma gıttı kısı bu bantolonla cıkarırım deıdm bır yıkadım rengı foss cıktı bozarmış böle evın ıcınde anca gıyerımm

çilek hala kapalımı Türkiyeden yapılan alışverişlere :(

evet kapalı
bir ara açılmıştı ama vergi konulan fiyatları türkiyeden de pahalı olduğu için muhtemelen kimse almadı, durdurdular.

trendyolda ve diğer sitelerde özellikle daha uygun olan maybelline, max factor gibi kozmetik markalarında evet pahalı
ama parfümlerde filan piyasadan daha ucuzlar.

mesela ben bambinin mağazasındaki ayakkabı fiyatından daha ucuza alıyorum trendyolda
ama 2 liraya anlaştıkları kargodan 6 lira alıyor hepsi.
gerçi iade filan oluyor ama olsun

ben de days in colours'un nevresimlerini çok severim. aldım trendyoldan nevresim değil mübarek elek. tut bak karşıya aynen görürsün. yaşadığım şehirden hobby'nin nevresimini 75 liraya aldım ağustosta. geçen gün trendyolda aynı nevresimin fiyatı 130'dan 75'e inmiş güya. bir de üstüne kargo parası vericem. sheggy'nin gömlek ve pantolanlarının fiyatları da yanı oluyor. kargo parası da cabası.

bende bi ayakkabı beğendim indirimli 39,90 dı...birde kargo bedeli 45 liraya gelecek..aynı ayakkabı bulunduğum şehirde 29 liraydı:) sanırım insanlara çıkıp mağaza gezmekte zor geliyor artık..kolay bi şekilde ordan alıyorlar.. :) ama trendyol değil sadece bütün alışveriş siteleri aynı şekilde...

Zamanında tezgahtar olduğum mağazada kendi ellerimle hazırlardım indirim kağıtlarını.Ne yazayım önceki fiyata derdim patronum salla gitsin derdi:) Yani o ürün 99 tl idi diyelim,ben 129,90 yazar şuanki fiyatınıda 89 yazardım.Aslında yaptığım indirim sadece 10 tl idi.Ama fazla gösteriyorduk.İşin içinde biri olarak zaten mağazada tezgahtarından tut müdürüne kadar söylenen hiç bir şeye inanmam...Tezgahtarlık,mağazacılık tamamen yalan işi çoğu yerde...

aynen oyle bende yaptim daha once tezgahtarlik yalan dolan hep ALLAH AFFETSIN...

Bu durum sadece trendyolda değil her yerde var aslında hadi birini ikisini şikayet etsek diğerlerine çözüm bulamayız maalesef.

Öğrenciyken ben de dershaneye kayıt alıyordum. ''%50 indirim kazandınız'' diyerek evlere gidiyorduk... Bu bir ticaret kanunu gibi bir şey olmuş artık. İnsanları etkilemek için. Her yerde var :18:

Back
X