Trioid hormonu yetmezliyi bebeksiz birakirmi?

Namuzar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
843
419
23
40
Selam kizlar belki bazilariniz biliyor ben uzun zamandir cocuk yapmaya calisiyorum ama basaramiyorum.doktorum sonunda troid hormonu yetmezliyinin buna sebeb ola bileceyi kanaatine geldi.gerci bir ay da bunun icin ilac aldim amma biraz yukselmis tekrar ilac almaya devam ediyorum.boyle problemle karsilasaniniz oldumu hic?bana destek olun lutfen(((((

Tatlım selam bende troid hastasıyım 40 günlük bi oğlum var ilacını düzenli kullanınca sorun olmuyor ben doğal yolla hamile kaldım ins en kısa zamanda sende kalirsin

Tatlım selam bende troid hastasıyım 40 günlük bi oğlum var ilacını düzenli kullanınca sorun olmuyor ben doğal yolla hamile kaldım ins en kısa zamanda sende kalirsin
Gercektenmi?yani boyle hamile kala bilme shansim varmi?Ilac aliyirum duzenli.

Geçmiş olsun canım, ilacını düzenli kullan normal sınırlara gelir yine.... ben de tiroid hastasıyım ve bi kızım var:) sen de anne olacaksın hiç merak etme... bak burda bi topik var hatta zencefil suyu içerek tiroid hormonlarını düzenliyorlar ben de başladım birkaç gündür içiyorum o tipine de bi bak istersen

Cok tesekkurler.hangi topik o bakmak isterim.Evet cok kadinda oldugunu duydum amma cogu maalesef benim durumda((

Cok sagol ya o kadar morel oldu ki.Bazen umutsuzluga kapiliyorum.Allah gonlune gore versin
Amin canım hepimizin ins sende bi an önce hamile kalirsin
Etrafta söylenenlere bakma sen ben hamile kaldigimda troiditen dolayı düşük olur dediler çok şükür bi risk yaşamadım hatta sabah evi süpürge yapıp doğuma öyle gittim içini ferah tut en önemlisi moral

Evet ben bana gore kimyasal bir hamilelik yasadim.yurtdisinda yasiyorum ve doktora gitmek burda zaman aliyor gun alman gerekiyor falan.doktora kadar aakintim oldu ve regl basladi.Amma hamilelik testlerim pozitivdi farkli markalar denemisdim.Doktor inatla yalnis gormushsundur testler bozukdu her halde falan dedi ve fazla ilgilenmedi.buda daha da morelimi bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…