• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

trip erkeklere yakışıyor mu?

Anladim tamam esinin dedesi öldü diye, esin sana trip atiyor?
Niye ki? Sen üzülmedin, aglamadin diye mi?
kısaca eşim dedesi öldüğü için üzüntü belirtisi göstereceğine bana trip atıyor.hala evimizde pişen yemeği annesine götürmeye uğraşıyor kvmi kendi ailesini de rezil ediyor bana karşı sanki kvm çok aç kadın üzüntüden canı bir şey istemiyor .bizimkinin derdi başka annesinin evinin orasını burasını yokluyor "aa buraya neden su geldi bilmem ne" diyor hey Allahım ya.

ben de mi sorun var acaba yine anlamdım

eşin neden sana tip yapıyor

yani

1.dede öldi diye mi
2.kayınından dolayımı
3.kv den dolayımı
4.kp den dolayımı

sorun ne tamam dede ölmüş alkollüymüş yaşlıymış kayın çok ilgilenmişte sana sorunu ne eşinin daha bir net anlatsan
bende anlasam

kısaca eşim dedesi öldüğü için üzüntü belirtisi göstereceğine bana trip atıyor.hala evimizde pişen yemeği annesine götürmeye uğraşıyor kvmi kendi ailesini de rezil ediyor bana karşı sanki kvm çok aç kadın üzüntüden canı bir şey istemiyor .bizimkinin derdi başka annesinin evinin orasını burasını yokluyor "aa buraya neden su geldi bilmem ne" diyor hey Allahım ya.

:KK70::KK70:

kusura bakmayın gülesim geldi

belki eşiniz acısını böyle gösteriyor.yani ağlayıp sızlamak yada çok üzgün durmak yerine böyle atlatmaya çalışıyor.

annesine yemek götürmesi gelen giden oluyordur hani evde yemek olsun amacı vardır.

biraz kendi haline bırakın üstüne gitmeyin

bundan dolayıda kendi kendinizi bie şeyler çıkarıp üzmeyin onun üzüntüsü geçene kadar sobayı siz yakın üşümeyin:KK48:

Esinizin trip atmasi cok anlamsiz geldi.
Ama anladigim kadari ile esiniz annesine karsida iyi davranmiyor.
Neden böyle yaptigini ona sorun. Derdin ne diye direkt sorun.
Cevabi o verir size ancak.

belki eşiniz acısını böyle gösteriyor.yani ağlayıp sızlamak yada çok üzgün durmak yerine böyle atlatmaya çalışıyor.

annesine yemek götürmesi gelen giden oluyordur hani evde yemek olsun amacı vardır.

bundan dolayıda kendi kendinizi bie şeyler çıkarıp üzmeyin onun üzüntüsü geçene kadar sobayı siz yakın üşümeyin:KK48:

Töbe estağfurullah son kısma ofiste sesli güldüm patron ne oldu Orya diye sordu :KK70::KK70:

Hic yakismiyor. Erkeklerin zaten erkek olarak dogustan getirdikleri bir suru kusurlari var, bir de kadinlarin kotu ozelliklerine goz koymuyorlar mi illet oluyorum. :KK62:
Birakin trip, naz niyaz da bize kalsin be adamlar. :KK12:

beni de güldürdün,sinirim bozuldu :KK70:

erkeklerin acı çekme anlayışı bile farklı ne değişik yaratıklar ya

Konuyu anlamadım başlığa cevap; Ben bile doğru düzgün trip atmazken hiçbir erkeğe bu yakışmaz :KK37:

Başlığa istinaden; bir yavşak erkek tipinden birde trip atan erkekten hiç hazzetmem..

Töbe estağfurullah son kısma ofiste sesli güldüm patron ne oldu Orya diye sordu :KK70::KK70:
beni de güldürdün,sinirim bozuldu :KK70:

erkeklerin acı çekme anlayışı bile farklı ne değişik yaratıklar ya

güldüm kendi kendime hele şu su olayına:KK48:

konuyu baştan anlıyamadım varmış bir sebebi

erkek ya üzüntüsünü etrafı üzerek mi atlatıyor yada kendince ne akla hizmet yapıyor anlaşılması zor yaratıklar.:KK11::KK70:

eşimin dedesi vefat etti(kv babası) eşim dedesine çok düşkün değil adam 5-10 sene öncesine kadar alkolden yürüyemez halde iken bile motorsiklete biner kaza yapar kurtulurmuş.sigarayı bırakmak istememiş.ve son sigarasını içip ölmüş yaşı baya var.anlamadığım eşim bana neden trip atıyor. kv yanında kalalım dedik yemeklerimizi de aldık gittik onlara kaynımla eşim yemekleri yediler. (hala anlamıyorum eşim kvmi de rezil ediyor bana karşı sanki kadın hep aç 2 lokma ekmeğe muhtaç onun evinde yenilmeyince yemek yenmiyor sanki) kalalım dedik kv ye istemedi evinize gidin dedi(demekki eşim gibi düşünmüyor .dedik yalnız kalmasın ama öyle istemiyor.evde kp ısrarı üstüne kendi evlerine gittiler).eşim izin almamı istemedi.gece dondum üşümekten ağladım artık sobalı evimiz soba yakma işi onda kanım çekildi gece resmen sonra zorunlu sarıldı artık öyle ısıttı.hani düşkün olsa anlıcam tavrını da.
burada konu ne şimdi. kaç yaşına gelmiş dedenin yası mı? Anlamadım ben.

Back
X