Tripkolik Erkek

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Bir haftadir sevgilimle buluşmuyoruz.Bugun aradim baktim tüm aile akrabalar piknige gidiyo.Benle bulusmuyo diye trip attim. Aksam 9gibi napiyon diye aradim.Bir basladi napiyom yolda kaldik otobanda otostop cekiyorum.Baya konustu.Sarhostu diye ustelemedim.Sonra eve geldik diye msj atmis.Tamam yazdim.Tamam yazmama kizdi.Noldu arabaya dedim.İşte canim sikkin seni cekemem yazma bana falan yazmis.Cvp atmadim.Sinir oldum.Sanki benim sucum.ben yolda biraktim ya onu.Bidaha bulusalim diyede tutturmicam.Ders oldu bana.Salak ben.Çok ustune dusuyorum cokkk :-(

Valla canısı burda bin konunu okudum.
Taa sevgilinin kız arkadaşınla aynı evde sabahlamasına kadar biliyorum.
Daha ne kadar sürdüreceksin karadan bu gemiyi?
Bide son konuların hep evlenmeyle alakalı.
Bide yaşlarınız da küçük değil yani.
Şimdi bana savunma hani hayır şu şöyle bu böyle diye, konularına hakimim.
Bu işin sonu hayırlı değil.

Valla canısı burda bin konunu okudum.
Taa sevgilinin kız arkadaşınla aynı evde sabahlamasına kadar biliyorum.
Daha ne kadar sürdüreceksin karadan bu gemiyi?
Bide son konuların hep evlenmeyle alakalı.
Bide yaşlarınız da küçük değil yani.
Şimdi bana savunma hani hayır şu şöyle bu böyle diye, konularına hakimim.
Bu işin sonu hayırlı değil.
Banada oyle geliyo :-(

Bir haftadir sevgilimle buluşmuyoruz.Bugun aradim baktim tüm aile akrabalar piknige gidiyo.Benle bulusmuyo diye trip attim. Aksam 9gibi napiyon diye aradim.Bir basladi napiyom yolda kaldik otobanda otostop cekiyorum.Baya konustu.Sarhostu diye ustelemedim.Sonra eve geldik diye msj atmis.Tamam yazdim.Tamam yazmama kizdi.Noldu arabaya dedim.İşte canim sikkin seni cekemem yazma bana falan yazmis.Cvp atmadim.Sinir oldum.Sanki benim sucum.ben yolda biraktim ya onu.Bidaha bulusalim diyede tutturmicam.Ders oldu bana.Salak ben.Çok ustune dusuyorum cokkk :-(

Konularin hep ayni ben trip attim o trip atti
Yaslar kac
Ugrasicak is guc okul yok mu
Ergen iliskilerini andirdi iliskiniz

Canın buluşmak isteyen heves eder seninki heves etmiyor belli ki. O istemiyorsa trip atmak yerine sen de istememe kararı aldı bence
Şuan calismiyo param yok diyo.Bende bulusalim diye tutturdum bugun.Gecen telefonda dedi ki.Alti ay bulusmayalim sakasina bende tamam dedim.Bugunde diyo hani alti ay bulusmiycaktik.Ama salaklik bende.O cidden degisti ya.

Konularin hep ayni ben trip attim o trip atti
Yaslar kac
Ugrasicak is guc okul yok mu
Ergen iliskilerini andirdi iliskiniz
25yasindayiz.ben kpss calisiyorum.haftada bir iki cikarsam disari onla cikiyorum.Bende bugun gittim arkadasimla gezdim baya iyi geldi

Şuan calismiyo param yok diyo.Bende bulusalim diye tutturdum bugun.Gecen telefonda dedi ki.Alti ay bulusmayalim sakasina bende tamam dedim.Bugunde diyo hani alti ay bulusmiycaktik.Ama salaklik bende.O cidden degisti ya.

Sarhos olmaya parasi var ama bulusmaya yok
Bence istegi yok bulusmak gibi
Arkadaslariyla gezip tozuyo onceki konulardan hatirladigim kadariyla
Kendinizden sogutmussunuz triplerle belliki

Seninle buluşmak istemiyor işte niye zorluyorsun bu ilişkiyi. Gerçi ortada ilişki var mı orası da şüpheli. Ben de konularına hakimim az çok. Valla kusura bakma söylüyoruz o kadar bir kulağından girip ötekinden çıkıyor. Gına geldi konularından.

Back
X