Troid hapi kullanan anne adaylari gebelikte tsh .

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Merhaba bayanlar :)

Benim tsh ilk iki ay normaldi ucuncu ay 3.7olmus ilac dozum 100mgden 125mg cikarildi ayrica jodid denilen iyot tableti verildi... Her ay duzenli endokronojiye gidiyorum.su an 2.5aylik hamileyim.

merhaba hem tebrikler hem de geçmiş olsun. gebelik öncesi değerlerin kaçtı? benim de 2,6 doktor hamile kalırsan gel bunu 2.5 uzerıne cıkarmamamız lazım demişti. bide saraçoğlu trioid hastalarına lahana grubunu seftali mısır önermiyo kendi sitesinde okumustum. belki okumak istersen bak sende.

Hicbirini yemiyodum :) degerlerim bazen yukseldi bazen normal seyretti .. .. En son 1.lardaydi hamile kaldim... Bu ay biraz yukselmis doz arttirildi.iyot takviyesi yapildi... Subattan beri zaten duzenli her ay endokronolojiye gidiyorum..simdi 21gunde bir gidiyorum ilac dozu ayarlaniyor test sonucuna gore ... Omur boyu ilac kullanacagim... Olsun rabbim drrmansiz dert vermesin...Hersey gonlunuzce olsun insalalh

Ben de 50 mg lık kullanıyorum. Kullanmaya başladıktan sonra istenilen ölçülere indi Allah a şükür ^-^ Tabii ben de her ay kontrole devam ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…