troid hastası hamişler varmı

mamagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
69
1
26
İstanbul
1 aydan daha az gebeyım arkadaşlar. troid hastasıyım plansız bı gebelık oldu bebegımde zeka gerılıgı olmasından çok korkuyorum ılacımı kullanıyorum duzenlı. hamıle kaldıgımı yenı ogrendım yarın troıdlerıme baktrıcam cok korkuyorum.varmı bu durumu yaşayan

Merhaba. Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun. Benim hamilelikten önce tiroitim yoktu. Hamile kaldığım ay doktorun rutin yaptırdığı testlerde tsh yüksek çıktı. Hemen endokrine gittim. Endokrin doktoru beni ilaca başlattı ve ilacı düzenli kullandığım sürece hiçbir sorun olmayacağını söyledi.Sen de hiç korkma Allahın izniyle sapasağlam kavuşursun bebeğine. İçini ferah tut.Zaten doktorun da seni bilgilendirecektir.

hayırlı uğurlu olsun bebişin.
ben hamile kalana kadar troid nedir bilmiyordum bile ilk kontroldeki rutin testlerde tsh yüksek çıktı anında ilaca başlattı doktorum o gün bugündür kullanıyorum doğurana kadar da kullanacağım. hatta dr umun tavsiyesi ile doğurduktan sonra da ayda 1 kontrol ettireceğim. şükür bebeğimizde hiç bir problem yok içini ferah tut ilacını almaman daha tehlikeli

sağolun arkadaşlar içimi rahattlattnız.benım 2007 den beri var bu hastalık troidlerimi aldılar.hep ilaç tedavımı duzenlı oldum ama yınede korkmustum .bıraz önce dahiliye doktorundan geldım gayet ıyı dedi. sen her ay kontrole gel ve ılacını kullan yeter dedı çok şükür. demekkı hamılelıktede cıkıyormus. doktor da soyledı gebelıkten dolayı senınde thsın bıraz daha baskın eskıye göre dedı.tek tsh lada ıs bıtmıyomus t3 ve t4ünde dengesi önemlıymıs.3 ünün bırbırını tamamlaması gerekmiş . allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın.allaha dua edin içinizi rahat tutun ve tedavıyı aksatmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…